BAHAR OTERAO BORJANA, A HOĆE LI GA MILOJEVIĆ VRATITI? Evo ŠTA NOVI trener Zvezde misli o POVRATKU golmana!

Autor:

Sport

22.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Treba gledati budućnost"

BAHAR OTERAO BORJANA, A HOĆE LI GA MILOJEVIĆ VRATITI? Evo ŠTA NOVI trener Zvezde misli o POVRATKU golmana!

Foto: ST/D. KADIĆ

Vladan Milojević je novi/stari trener Crvene zvezde, a ugovor je potpisan na dve i po godine.

"Zvezdin supermen" se vratio na mesto uspeha posle četiri godine, a za portal Republika.rs otkrio je da li je imao prilike da popriča sa igračima koji su u timu sada, a bili su tu i kad je on odlazio, kao i o mogućem povratku Milana Borjana koji se nalazi na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

Ja sam u kontaktu sa svim igračima, svi su mi poželeli da ja dođem. Ne treba žaliti za prošlim vremenima, treba gledati u budućnost. Prošlost je kočnica, to treba ostaviti i ne treba stalno potencirati. Svaki igrač je dobro došao. Od ponedeljka počinjemo da radimo intenzivnije. Tu je prelazni rok, biće tu dolazaka i dolazaka, o imenima sad... Kada želite nekad nekog nije realno, videćemo - rekao je za portal Republika.rs Vladan Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Borjan u Zvezdinom dresu

Podsetimo, pričao je i o važnosti domaćih igrača za crveno-bele.

- Moramo videti koje su moje želje, koji su stavovi kluba, moramo da vidimo sa igračima i mogućnosti kluba. Da li stranci da li domaći igrači, to je pitanje koje će se večito voditi. Pre stranci nisu mogli da dođu jer su pravila bila drugačija, sada su takva da možete imati stranaca. Prioritet su uvek bili domaći, imamo igrače iz omladinske, ali ne bih ja tu delio. Mora da se napravi jedan miks, kroz priču o zvezdaštvu, ne bih se vraćao nazad šta je to bilo. Mislim da neće biti problema. Često se i drugim klubovima dešava i zbog jezičke barijere i svega da se dobije priča koja nije baš realna. Pre dok smo bili mogao si da imaš četiri stranca, sada je drugačije, zaključio je novi-stari trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading