PEP GVARDIOLA JASAN: Crvena zvezda je INSTITUCIJA!

Autor:

Sport

12.12.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko poštovanje prema crveno-belima gaji jedan od najboljih trenera na svetu.

PEP GVARDIOLA JASAN: Crvena zvezda je INSTITUCIJA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.45 dočekuju Mančester siti u okviru 6. kola G grupe Lige šampiona.

Utakmica neće imati rezultatski značaj, jer je tim iz Engleske obezbedio prvo mesto u grupi, dok je Zvezda izgubila i matematičke šanse da prezimi u Evropi porazom u Bernu od Jang bojsa 2:0.

Duel sadašnjeg i bivšeg šampiona Evrope ipak ima veliku draž i nosi težinu, a toga je svestan i trener gostiju Pep Gvardiola koji je izneo svoje viđenje predstojeće utakmice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

 

-Nema eksperimentisanja, zamenićemo neke igrače, dobiće minutažu neki koji su manje igrali do sada, ali nema eksperimentisanja. Izgubili smo jednu utakmicu u poslednjih šest, sedam, nije to velika propast. Uglavnom smo dobro igrali, a to je ono što želimo. Navikli smo sebe i navijače na pobede, a to je suština. Neću da nam pobede budu samar. Spremni smo za sutra i pokušaćemo da pobedimo ovaj klub. Ovo je institucija, a mi hoćemo da je pobedimo. Pritisak je uvek prisutan. Ovo je poslednja utakmica u grupi, moramo biti u stanju da pobedimo - rekao je Gvardiola, pa nastavio pohvalno da govori o Crvenoj zvezdi.

- Igramo protiv velikog kluba koji je osvojio Ligu šampiona. Imao je fantastične igrače, Siniša Mihajlović i ostali. Srećni smo što smo ovde da branimo naš prestiž. Hoćemo da završimo ono što smo započeli u Ligi šampiona. Nijedan engleski tim nije uspeo da ostvari šest pobeda u grupi. Hoćemo mi da pokušamo da pobedimo i budemo prvi u tome, ali ne znam hoćemo li uspeti - završio je Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading