NADMENI "GRAĐANI" BAŠ POTCENILI CRVENU ZVEZDU! Miloje: OBIĆE im se to o glavu, BIĆE 2:1!

Autor: V. Zogović

Sport

12.12.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde su najbolji padali, kaže legendarni golman povodom najave Mančester sitija da dolazi bez Holanda i navijača.

NADMENI "GRAĐANI" BAŠ POTCENILI CRVENU ZVEZDU! Miloje: OBIĆE im se to o glavu, BIĆE 2:1!

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti - Crvena zvezda

"Ovde su najbolji padali, ovde su najbolji stvarani...", čuveni je moto delija posvećen stadionu Marakana, koji će biti poprište okršaja između bivšeg i aktuelnog prvaka Evrope u fudbalu - Crvene zvezde i Mančester sitija!

Time se vodi i legendarni golman crveno-belih Zvonko Milojević nakon što su "građani" obznanili radikalan i pomalo potcenjivački potez da u Beograd dolaze bez navijača i najboljeg strelca Erlinga Holanda.

U pitanju je duel poslednjeg 6. kola G grupe u Ligi šampiona, u kojoj Ostrvljani imaju maksimalan učinak, dok je Zvezda poslednja i bez šansi za prolaz dalje. Prema mišljenju čuvenog Miloja, takve okolnosti i nadmeni stav Engleza mogli bi da budu prednost crveno-belih.

- Ovde, na Marakani, padala su mnogo veća i jača imena od Mančester sitija. Da, oni jesu među najboljima u Evropi, ali na Marakani nikome nije lako da igra. Pogotovu onima koji se smatraju za apsolutne favorite. Zvezdi ta uloga autsajdera odgovara - kaže Zvonko Milojević za Republiku i dodaje:

Foto: FK Crvena zvezda

OPTIMISTA: Zvonko Milojević

- Šta god da Zvezda uradi biće dobro. Ali siguran sam da Englezima neće biti lako. Nisu svesni šta ih čeka, takvu atmosferu nikada nisu doživeli. Mogu da igraju 100 puta, pred 100.000 navijača, ali doživljaj s Marakane je nešto posebno.

Kako pišu ostrvski mediji, među pristalicama Mančester sitija vlada slabo ili nikakvo interesovanje za duel u Beogradu, pa organizovanog dolaska neće biti. Takođe, Erling Holand, norveška gol-mašina, prema rečima trenera Pepa Gvardiole, neće mu biti na raspolaganju zbog, kako tvrdi, "stres-reakcije u predelu stopala".

- Previše su potcenili Zvezdu, a to je nešto najgore u sportu. Videće oni šta je pakao Marakane, samo neka misle to što misle, pa kada popiju ono što treba da popiju, onda će biti kasno. Nije zahvalno prognozirati, ali moje želje i nadanja su da će biti 2:1 za Zvezdu - zaključio je Zvonko Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (1)

Loading
Sport i fudbal

12.12.2023 23:54

Svesni su da izlaze na megdan potpunim amaterima i normalno da zele da odmore svoje najbolje igrace. Price o grotlu Marakane i slicne nebuloze su bile aktuelne pre 25 i vise godina, realnost je ova koju imamo danas i prava je katastrofa sto jos uvek ima mnogo ljudi koji to ne vide. Milojevic je ovako nesto mogao da kaze samo ako je pijan ili ako je hteo da ispadne duhovit😅