BAHAR PRED SITI: NAJBOLJI tim na svetu! Biće SPEKTAKL!

Autor:

Sport

12.12.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih raduje se utakmici.

BAHAR PRED SITI: NAJBOLJI tim na svetu! Biće SPEKTAKL!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18.45 dočekuju Mančester siti u okviru 6. kola G grupe Lige šampiona.

Utakmica neće imati rezultatski značaj, jer je tim iz Engleske obezbedio prvo mesto u grupi, dok je Zvezda izgubila i matematičke šanse da prezimi u Evropi porazom u Bernu od Jang bojsa 2:0.

Duel sadašnjeg i bivšeg šampiona Evrope ipak ima veliku draž i nosi težinu, tako da se očekuje da delije podrže svoje momke i daju im vetar u leđa za nastavak borbe u Superligi Srbije, gde su se vratili na vodeću poziciju.

Trener crveno-belih Barak Bahar svestan je specifičnosti utakmice protiv Sitija i kaže da će joj njegov tim pristupiti maksimalno ozbiljno.

-Uzbuđeni smo uoči sutrašnje utakmice. Igramo protiv najvećeg tima na svetu... svi igrači su im kvalitetni - rekao je Bahar pa dodao:

- Sutra ću na meču imati posebnog gosta. U pitanju je Etan Alomi koji je bio kidnapovan od strane Hamasa 52 dana u sutra će doći na meč sa majkom i sestrom, ali ne sa ocem jer je i on dalje zatvoren. On je veliki navijač Mančester sitija i dogovorili smo se da nećemo da obraćamo pažnju na to- rekao je Barak Bahar.

Prokomentarisao je i da li će povratak na čelo Superlige dati "krila" njegovom timu da pobedi šampiona Evrope.

- Veće su šanse za to nego u Mančesteru. Želimo ovaj trenutak nakon što smo na prvoj poziciji na tabeli i nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Meč u Bernu smo odigrali dobro, ali nismo iskoristili svoje šanse, pa želim i sutra da odigramo dobar meč i uzmemo bodove - rekao je Bahar.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Barak Bahar i Pep Gvardiola

 

Upitan je i hoće li popiti vino sa Pepom Gvardiolom nakon meča.

- Sada se koncentrišemo na meč, a posle utakmice ćemo videti - zaključio je trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading