ŠOK U TORINU: Srbin NAPUŠTA Juventus - sledeća destinacija poznata?!

Autor:

Sport

13.08.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan splet okolnosti na severu Italije.

ŠOK U TORINU: Srbin NAPUŠTA Juventus - sledeća destinacija poznata?!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Poslednjih nedelja traje prava saga oko Dušana Vlahovića i njegovog ostanka ili odlaska iz ekipe Juventusa.

Srbin je prvo bio povezivan sa Čelsijem, zatim i sa PSŽ-om, a na kraju i Bajernom iz Minhena, ali od toga nije bilo ništa, a svi pomeniti klubovi su već pronašli svoje napadače za narednu sezonu.

Konačno kada se smirila priča oko napadača Srbije, drugi "orao" u Torinu se nalazi u centru pažnje, a u pitanju je Filip Kostić, koji bi vrlo lako mogao da napusti crno-bele, usled finansijskih problema u kojima se ovaj klub nalazi.

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić u dresu Juventusa

Rođeni Kragujevčanin je samo godinu dana proveo u Juventusu, ostavio je i vrlo dobar utisak, pošto je postigao tri, a namestio 11 golova, na 54 utakmice odigrane za torinski tim, ali se čini da je došlo vreme za rastanak.

Juve je odlučio da našeg reprezentativca stavi na transfer listu, zajedno sa Vestonom Mekenijem, Sule Ilingom, odnosno Fabiom Miretijem.

Klub iz Torina bi Kostića pustio za 12 miliona evra, a ponuda ima iz Nemačke, Turske, Engleske, kao i iz Saudijske Arabije, tako da u narednim danima treba očekivati da Filipova sudbina bude poznata.

Podsetimo, Kostić je u Juventus stigao iz Ajntrahta iz Frankfurta za 13 miliona evra, a u karijeri je još igrao i za kragujevački Radnički, Groningen, Hamburg i Štutgart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading