ZVEZDA DOČEKUJE NAPREDAK: Crveno-beli uputili ORIGINALNU pozivnicu navijačima!

Autor:

Sport

06.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl na Marakani.

ZVEZDA DOČEKUJE NAPREDAK: Crveno-beli uputili ORIGINALNU pozivnicu navijačima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće danas na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Napretka iz Kruševca.

Duel Zvezde i Napretka "pomeren" je za dan kasnije zbog nevremena i biće novi test za ekipu Baraka Bahara, koja je sjajno otvorila sezonu i jedva čeka start Lige šampiona.

Okršaj na Marakani će početi danas u 16:55, što su iz redova šampiona Srbije iskoristili i svojim navijačima uputili vrlo originalnu pozivinu, uz aluziju na poznatu pesmu Ambasadora, pod imenom "Dođi u pet do pet".

-  Posle utakmice sa Vojvodinom nisam bio u mogućnosti da vidim meč jasno. Nakon urađene analize sam mogao da spoznam sve detalje i video sam da nije bilo ni malo loše, ali smatram da ima stvari na terenu koje mogu da se unaprede. Želim da ekipa bude snažnija u napadu, više stvara prilike u šesnaestercu. Voleo bih da postižu više golova u protivničkom kaznenom prostoru, time jedino nisam zadovoljan. Moja filozofija je da uvek pobeđujemo, igramo atraktivan fudbal uz visok presing i da navijači budu srećni dok gledaju meč. Mislim da ste videli moju filozofiju na terenu - istakao je Barak Bahar posle pobede nad Vojvodinom u prvom kolu.

Za razliku od Zvezde, koja je slavila na otvaranju, Napredak je u Kruševcu poražen od Železničara, rezultatom 1:0, pa će na najtežem mogućem gostovanju pokušati da stigne do prvog boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading