POTRES NA MARAKANI: Fudbaler Mančester junajteda STIŽE u Zvezdu?!

Autor:

Sport

06.08.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarne vesti za navijače crveno-belih.

POTRES NA MARAKANI: Fudbaler Mančester junajteda STIŽE u Zvezdu?!

Foto: Starsport

Matej Kovarž, 23-ogodišnji čuvar mreže Mančester junajteda, potražiće novu sredinu, a kao jedna od mogućih opcija navodi se i Crvena zvezda.

U pitanju je golman iz Češke, koji je u Englesku stigao 2018. godine, iz redova Slovackog, a zatim je prošao Junajtedovu akademiju. Usledila je serija pozajmica, Kovarž je nastupao za Svindon, zatim Burton, da bi prethodnu sezonu proveo u Pragu, nastupajući za ekipu Sparte. Za Mančester i dalje nema nijedan zvaničan nastup.

U dresu ekipe iz prestonice Češke je zabeležio 32 nastupa, zatim se vratio u Mančester, ali će, po svemu sudeći, morati da potraži novi klub.

Kako prenosi britanski "San", za njega se interesuje i ekipa Hala, koja bi želela da ga dovede na pozajmicu, dok se ne navodi da li bi ga Zvezda dovela za stalno, ili samo na pozajmicu.

Takođe, Junajted je voljan da na pozajmicu pusti još jednog golmana, Radeka Viteka (19).

Podsetimo, Crvena zvezda je ovog leta već jednog čuvara mreže, a u pitanju je Izraelac Omri Glazer. On je stigao iz redova Hapoel Ber Ševe, sjajno se pokazao u prvim mečevima u redovima šampiona Srbije, pa nema sumnje da će Izraelac i ubuduće biti prvi golman, dok bi Kovarž, ukoliko stigne u Beograd, verovatno bio Omrijeva zamena, makar na startu.

Ipak, treba sačekati i videti koliko ima istince u navodina ovog britanskog tabloida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading