VELIKA TUGA: POGINUO poznati stonoteniser, imao je samo 28 godina!

Autor: M. M.

Sport

09.05.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća.

VELIKA TUGA: POGINUO poznati stonoteniser, imao je samo 28 godina!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Hrvatska javnost suočena je sa velikom tragedijom nakon što je mladi stonoteniser, Luka Otočan (28), poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći. Nesreća se dogodila kada se Otočan sudario sa teretnim automobilom na lokalnom putu nedaleko od svog prebivališta.

Luka je bio dugogodišnji stonoteniser, član i potpredsednik STK Jadran iz Poreča, čije su sportske sposobnosti obećavale svetlu budućnost u ovom sportu. Njegovi prijatelji, porodica i sportski kolege opisuju ga kao izuzetno sjajnog i predanog sportistu, čiji je odlazak ostavio veliku prazninu u stonom tenisu i šire.

Prema izveštajima o nesreći, do sudara je došlo u večernjim časovima, dok je Otočan upravljao automobilom pulske registracijske oznake, iz smera Poreča ka Tari. Iz zasad neutvrđenih okolnosti došlo do frontalnog sudara s teretnim automobilom nemačkih registracija kojim je iz suprotnog smera upravljao 44-godišnji bosanskohercegovački državljanin.

Hitna pomoć je odmah reagovala, alim nažalost, mladi sportista je preminuo na licu mesta. Vozač drugog automobiča teško je povređen ozlijeđen, a njegov 22-godišnji saputnik lakše.

- Dragi stonoteniseri i prijatelji, nažalost moramo objaviti tužnu vest da nas je juče tragično napustio nas kolega i potpredsednik STK Jadrana, naš dragi Luka. Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvek ne možemo verovati da se to dogodilo. Luka je bio aktivni igrač u našem klubu dugi niz godina. Pomagao je treneru i nikad mu ništa nije bilo teško. Pogođeni tugom izražavamo duboku žalost zbog gubitka dragog Luke njegovoj porodici, rodbini i prijateljima. Pozivamo vas da se snagom svoga duha minutom ćutanja setite svojih susreta sa Lukom, te se prisetite njegovog života čiji smo deo i mi bili. Dragi Luka, počivao u miru Božjem i hvala ti za sve sto si činio za nas! - objavili je STK Jadran iz Poreča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading