DELIJE POZVALE NAVIJAČE NA MEČ SA NAPRETKOM: "Pokreće se priča koja MORA da ide dalje!"

Autor:

Sport

05.08.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna poruka najvatrenije grupe navijača beogradskog velikana.

DELIJE POZVALE NAVIJAČE NA MEČ SA NAPRETKOM: "Pokreće se priča koja MORA da ide dalje!"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zbog najavljenog nevremena u prestonici Srbije meč drugog kola Mozzart bet Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka odigraće se u novom terminu u nedelju od 16:55 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Iako je duel zakazan za subotu od 20:05 sati, viša sila je prouzrokovala pomeranje.

Povodom novog vremena početka utakmice oglasile su se i delije, koje su pozvale navijače da u što većem broju napune Marakanu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Delije na meču protiv Fiorentine

- Kako je utakmica sa Napretkom pomerena za nedelju u 16:55, imamo dan više da se mobilišemo za ovu utakmicu i da pokažemo da brojke sa Fiorentine i Vojvodine nisu bile samo izlet, već da se među Zvezdašima pokreće priča koja mora da ide dalje! Sezonske karte se prodaju, već smo premašili cifre od prošle godine. Bez ikakvog dodatnog motiva treba biti na stadionu ali u ovakvom trenutku kada Zvezda igra fudbal kakav igra, kada nas kroz mesec dana očekuje Liga šampiona, mi moramo da stvorimo ambijent na domaćim utakmicama koji će se jako malo razlikovati od Evropskih mečeva. Ako tražimo da naš tim pobeđuje ili igra dobro protiv ekipa koje su po 5, 10, 20 puta skuplje, onda za tako nešto mora da se stvori dobra klima na stadionu! Bez toga ne možemo ni da očekujemo ništa spektakularno ako mi prvi zakažemo. Zato, u nedelju u 16:55č, tvoje mesto je na Marakani! Na utakmici sa Napretkom, moramo da napravimo iskorak kao navijači i da ostavimo pozitivan utisak i nama kao navijačima ali i igračima na terenu od kojih mnogi tek treba da saznaju koliko je Crvena Zvezda u stvari velika. To sa praznim stadionom sigurno nećemo uraditi! - stoji u saopštenju ove navijačke grupe.

Podsetimo, Zvezda je u prvom kolu pobedila Vojvodinu sa 5:0, dok je Napredak na svom stadionu poražen od Železničara sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading