NEVEROVATNA ISPOVEST BIVŠEG NIKOLINOG SAIGRAČA: Najlepša stjuardesa mu dala broj, on ŠOKIRAO POSTUPKOM!

Autor:

Sport

09.05.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će vas oduševiti.

NEVEROVATNA ISPOVEST BIVŠEG NIKOLINOG SAIGRAČA: Najlepša stjuardesa mu dala broj, on ŠOKIRAO POSTUPKOM!

Foto: X/Denver Nuggets

Nikola Jokić, srpski košarkaš, osvojio je titulu MVP-a NBA lige treći put u poslednje četiri godine. O njemu je govorio za Mozzarsport Žofri Lovernj, prvi strani kapiten Partizana i saigrač Jokića tokom dve nepune sezone. Lovernj je istakao da je odmah primetio Jokićev talenat i osećaj za igru, ali da niko nije očekivao da će postići takav uspeh u NBA ligi.

 - Sećam se jedne scene kao da je juče bila, a bila je pre skoro 10 godina. Ljudi iz kluba dolaze na trening i predstavljaju momke koje su draftovali. O Nikoli su rekli svega nekoliko rečenica, nešto tipa ovo je Nikola, pokušaćemo da mu pomognemo da popravi telo i mislimo da u budućnosti on može da pomogne klubu. Dva meseca posle tih izrečenih rečenica, Nikola Jokić je bio najbolji igrač Denver Nagetsa - naveo je Francuz.

Foto: www.profimedia.rs

 

Dotakao se i Jokićeve braće, Stahinje i Nemanje.

- Sećam se njegovog prvog dolaska u Ameriku. Nikola sa braćom sleće u Denver. Oni su veoma bitni u čitavoj pričo oko Nikole Jokića jer ovo ću najiskrenije da kažem. Svako treba da ima braću kao što su Nemanja i Strahinja. Oni su ti koji uvek čuvaju Nikoli leđa, uvek ga paze i čuvaju. Čitam sada kako su na meti novinara jer su udarili nekoga na tribinama tokom utakmice. Verovatno je taj neko to i zaslužio, ko zna šta je pričao i kako se ponašao. Za mene Nikolina braća su odlični momci i ovom prilikom ih pozdravljam - istakao je Lovernj.

Potom se prisetio jedne angdeote iz aviona.

- Kada ste u NBA ligi, uvek putujete privatnim avionom, a posada je uvek ista. Uvek nas dočekuju isti ljudi. Među njima je bila jedna devojka. Ne mogu da vam opišem koliko je lepa. Kao sa video spotova ili filma. Neverovatno, pamtim je posle svih ovih godina. E, kada imate takvu devojku i avion pun košarkaša koji su pritom pomalo neprofesionalni... možete da zamislite scene - pričao je bivši kapiten i crno-belih i nastavio:

 - Ne postoji igrač u tadašnjem timu koji joj nije prišao, nešto pokušao. Dobacivao, tražio telefon. Niko nije mogao da je osvoji. Uvek je bila nedostupna. Tu je bio i Nikola, ali u potpuno drugom stilu. Sve lagano, izokola, bacao neke šale. Zezao se. Nije još čak nikada ni direktno prilazio, ali se uvek šalio. Njoj se to očigledno svidelo, jer je bio drugačiji. Posle jednog putovanja, mi slećemo u Denver i ona prvi put prilazi nekome, dolazi do Nikole daje mu papirić sa brojem telefona. Ceo tim u čudu - priseća se on i nastavlja:

- Nikola hladnokrvno ustaje iz aviona i dolazi do mene. Već smo ustalili ritam da ga ja vozim sa aerodroma. Nekoliko minuta vožnje protiče bez razgovora i on se meni okreće odjednom: „Žo, evo ti ovaj broj, meni svakako ne treba. Ja imam devojku“. Ja u čudi odgovaram da ne želim broj jer je dala njemu. On samo otvara prozor i baca ceduljicu sa brojem. E to je Nikola Jokić. Uvek hladnokrvan, a i pokazatelj da je pravi porodični čovek. To je scena koju ću uvek pamtiti sa Jokićem - naveo je Lovernj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading