OBRADOVIĆ IMAO POSEBNU PORUKU ZA NAVIJAČE PRED MEČ SA BUDUĆNOSTI: Trener Partizana poručio jedno!

Autor:

Sport

09.05.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Mi smo Partizan u svakom smislu, koncentrisani smo svi na ono što se dešava na parketu'' - jasan je Obradović.

OBRADOVIĆ IMAO POSEBNU PORUKU ZA NAVIJAČE PRED MEČ SA BUDUĆNOSTI: Trener Partizana poručio jedno!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Budućnosti odmeriće snage u majstorici AdmiralBet ABA lige koja će odlučiti ko će na megdan Crvenoj zvezdi u finalu. Susret se igra sutra od 19.00 časova u Beogradskoj areni i sigurno će biti zanimljivo videti okršaj ova dva tima. Trener crno-belih, Željko Obradović istakao je važnost sportskog duha i fer pleja uoči odlučujućeg meča.

- Imamo veliku želju da imamo naše navijače koji će doći da podrže ekipu i da se sve protekne u fer i sportskoj borbi. Moramo još jednom da damo primer svima. Mi smo Partizan u svakom smislu, koncentrisani smo svi na ono što se dešava na parketu. Ponavljam, dolaze nam naši sportski prijatelji i želimo da sve protekne u fer i sportskom duhu - naveo je Žoc.

Očekuje se da će odlučujući meč između Partizana i Budućnosti privući pažnju brojnih ljubitelja košarke, a atmosfera u Beogradskoj areni sigurno će biti uzavrela. S obzirom na uzbudljiva dešavanja i neizvesnost koja prati ove mečeve, ljubitelji košarke sigurno mogu očekivati još jednu uzbudljivu utakmicu u petak. Videćemo da li proći u fer i sportskom duhu kako kaže Obradović, pošto su pred kraj meča u Morači bile velike čarke.

Naime, nastao je verbalni sukob između Varvara i Frenka Kaminskog, ali Džejmsa Nanelija, koji je hteo da se fizički obračuna sa navijačima Budućnosti. Sigurno će Grobari dočekati Podgoričane u paklenoj atmosferi i neće ostati dužni. Prošli okršaj u Beogradu pripao je Partizanu 78:67.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading