ŠOK ZA DELIJE: Bahar i Zvezda ostali bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Autor:

Sport

06.08.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće crveno-beli bez njega.

ŠOK ZA DELIJE: Bahar i Zvezda ostali bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u nedelju, od 16:55, ekipu Napretka, u meču drugog kola Superlige Srbije.

Aktuelni šampion je na sjajan način započeo novu sezonu, pošto je izdanja iz pripremnog perioda preneo i na susret prvog kola, u kom je Zvezda na Marakani, sa velikih 5:0, savladala ekipu Vojvodine.

Sa druge strane, Napredak je na svom terenu doživeo poraz od Železničara (1:0), pa mu gostovanje u Beogradu ne dolazi baš u idealnom trenutku. Ipak, posao će Kruševljanima biti makar malo lakši, pošto Barak Bahar neće moći da računa na svog glavnog fudbalera.

Naime, Mirko Ivanić, zvanično najskuplji igrač Crvene zvezde, neće moći da svojim saigračima pomogne u utakmici drugog kola. Ivanić je doživeo blagu povredu u utakmici sa Novosađanima, pa je odlučeno da se ne nađe u protokolu za današnji meč.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić u Zvezdinom dresu

Umesto njega, za očekivati je da Barak Bahar od prvog minuta pruži šansu Jovanu Šljiviću ili Vladimiru Lučiću, koji su ostavili sjajan utisak u pripremnim utakmicama, pa će crveno-beli danas imati još jednog mladog startera.

Što se tiče Ivanića, navijačima Zvezde ostaje samo da se nadaju da povreda stvarno nije ozbiljne prirode, jer bi svaka duža pauza sada predstavljala problem za vezistu crveno-belih, s obzirom da smo sve bliži početku Lige šampiona, takmičenju koje svi navijači ovog kluba čekaju sa nestrpljenjem.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading