VLAHOVIĆ OTKLONIO DILEME: Evo gde Srbin želi da NASTAVI karijeru!

Autor:

Sport

03.08.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan ponovo "rešeta" mreže.

VLAHOVIĆ OTKLONIO DILEME: Evo gde Srbin želi da NASTAVI karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa savladali su ekipu Real Madrida sa 3:1 (2:1) u pripremnoj utakmici, koja je odigrana u Orlandu.

Vođstvo torinskom velikanu je doneo Moise Kean, već u prvom minutu meča, da bi Timoti Vea duplirao prednost izabranika Masimilijana Alegrija, golom u 20. minutu. Do poluvremena su Madriđani uspeli da preko Vinisijusa Žuniora smanje prednost rivala, nakon što se Brazilac u 38. minutu upisao u listu strelaca.

U nastavku su mreže mirovale sve do 94. minuta, kada je na scenu stupio Dušan Vlahović. Naime, Srbin je ušao u igru u 77, zamenivši Federika Kijezu, da bi 17. minuta kasnije postavio konačan rezultat susreta, nakon što je iskoristio asistenciju Niklasa Sulea.

Pored samog gola, pažnju je privukla i Vlahovićeva proslava istog. Podizanjem svog dresa u znak slave, Vlahović je izazvao buru komentara na društvenim mrežama. Istog trenutka, brojni navijači Juvea su se isto zapitali - da li je ovo znak da Dušan želi da ostane u torinskom klubu?

Podsetimo, za srpskog napadača su se interesovali Čelsi, PSŽ, odnosno Bajern, a londonski tim je prednjačio u namerama da Dušana dovede u svoje redove. Kristofer Nkunku, napadač "plavaca" se sinoć povredio, pa će se Juventus, bez ikakve dileme, naći na novom udaru od strane Čelsija.

Ipak, ukoliko je Vlahović sinoć stvarno poslao poruku, postavlja se pitanje da li će Juventus biti spreman da proda 23-ogodišnjeg napadača, koji ima želju da i naredne sezone nosi crno-beli dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading