NEMA KRAJA MALERIMA: Povredio se Milan Borjan!

Autor:

Sport

03.07.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Kanade se vraća u Evropu.

NEMA KRAJA MALERIMA: Povredio se Milan Borjan!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Iskusni golman Crvene zvezde Milan Borjan je završio učešće na Gold kupu zbog povrede. Fudbalski savez Kanade saopštio je da se iskusni čuvar mreže vraća u Evropu, gde će nastaviti oporavak za sezonu 2023/2024, ali nije navedeno o kakvoj vrsti povrede je reč.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

Kanađani u sredu (00.30) igraju odličujuću utakmicu u grupi D, protiv Kube, a kolo pre kraja se nalaze na trećem mestu nakon remija sa Gvadalupeom (2:2) i Gvatemalom (2:0). Borjan je branio na obe utakmice, ali neće biti u prilici da pomogne sastavu Džona Herdmana u trećoj.

Osvajač šest uzastopnih titula sa šampionom Srbije do sada je 77 puta nosio dres reprezentacije Kanade, na čijem golu namerava da ostane do Svetskog prvenstva 2026. godine, koje se održava u Kanadi, Meksiku i SAD.

Podsetimo, Borjan će narednu sezonu provesti na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, nakon što mu je novi šef struke Crvene zvezde Barak Bahar poručio da ne računa na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading