VELIKA SRAMOTA BRITANACA: Dušana Tadića nazvali HRVATOM! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprofesionalizam i bahatost.

VELIKA SRAMOTA BRITANACA: Dušana Tadića nazvali HRVATOM! (FOTO)

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Veliki gaf napravio je renominrani britanski portal "90min". Naime, Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije je "prebačen" u Hrvata kada je pomenuti sajt želeo da predstavi najbolje asistente u najjačim ligama sveta u 21. veku.

 

 

Greška koja je izazvala veliku pažnju. Mnogi srpski navijači su im pisali u komentarima, objašnjavali su da je napravljena greška i da je isprave, odgovor ni ispravka nisu stigli. I dalje stoje hrvatska, a ne srpska obeležja pored srpskog fudbalera i kapitena Ajaksa.

Kada je u pitanju spomenuta lista, Tadić je na devetom mestu sa 234 asistencije na 772 meča, 0,32 po utakmici. Prvi je Leo Mesi sa 357 na 1028 utakmica, iza je Kevin de Brujne (281 na 685 mečeva). Između njih su Anhel di Marija, Nejmar, Luis Suarez, Tomas Miler, Mesut Ozil i Kristijano Ronaldo, dok je iza Dušana Sesk Fabregas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading