VAŽNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda objavila SJAJNU vest!

Autor:

Sport

21.06.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je prvog dana onlajn prodaje "Premijum" sezonske karte prodato 3.000 ulaznica.

VAŽNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda objavila SJAJNU vest!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Zvezda je juče za sve članove pustila u prodaju "Premijum" karte za sezonu 2023/2024, koja uključuju paket ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona i sezonske karte za sva domaća takmičenja.

Karte se kupuju na zvaničnom sajtu kluba putem linka (www. crvenazvezda.iticket.rs), uz uračunati popust od 1.000 dinara.

Cena "Premijum" sezonske karte za one navijače koji obnavljaju karte iznose 9.500 dinara za severnu tribinu, 16.000 za istočnu i 19.500 za Zapad.

Za navijače koji nisu imali sezonsku prethodne sezone cene iznose: za severnu tribinu 14.500 dinara, za istočnu tribinu 25.000 i 30.000 dinara za Zapad.

Podsetimo, crveno-beli su tokom jučerašnjeg dana završili transfer Žan Filipa Krasoa, napadač iz Obale Slonovače stigao je iz francuskog drugoligaša Sent Etjena, u kome je postigao 17 golova i upisao 12 asistencija.

Na Marakanu je došao i golman Omri Glazer, koji će danas potpisati ugovor sa šampionom Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading