ZVEZDA ZOVE NA PROSLAVU TITULE! Evo gde možete gledati SPEKTAKL sa Marakane!

Autor:

Sport

22.04.2023

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u 31. kolu Mozzart Superlige Srbije dočekuju TSC iz Bačke Topole.

ZVEZDA ZOVE NA PROSLAVU TITULE! Evo gde možete gledati SPEKTAKL sa Marakane!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Sve je spremno za spektakl na stadionu "Rajko Mitić"! Šampion Srbije u prvom kolu plej-ofa ugostiće TSC, a meč bi trebalo da ima slavljenički povod.

Naime, Crvenoj zvezdi je dovoljan bod u današnjem duelu sa gostima iz Bačke Topole, kako bi i teoretski obezbedila 34. titulu nacionalnog prvaka, a šestu uzastopnu u domaćem prvenstvu.

Izabranici Miloša Miloševića imaće veliki imperativ, obzirom da u jesenjem delu nisu uspeli da savladaju današnjeg rivala, koji je nekadašnju Marakane napustio sa bodom u džepu (1:1).

Trener Zvezde najavio je pobedu u ovom okršaju, kojom bi na najbolji način njegov tim stavio tačku na urađeno u prethodnom periodu.

Foto: Starsport

Miloš Milojević

- Uvek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu. Rival će probati da pobedi, kao i uvek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gde nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su. Ne mislim da će srljati, ali će pokušati da nas kazne i osvoje tri boda. Dobro su izbalansirani, sem dvojice mladih igrača, svi drugi su u dobrim takmičarskim godinama, a trener Lazetić ih je sjajno posložio - rekao je Milojević u najavi utakmice i dodao:

- Prete brzinom, posedom, prekidom, kažem, vidi se pečat trenera i ukomponovanost. Imaju peh da neće moći Ratkov da im igra koji nam je dao gol u Bačkoj Topoli i koji je nesumnjivo kvalitetan igrač, o čemu govori i veliko interesovanje za njega. Tu je i Stojić, reprezentativac, dobar u skok igri i organizaciji napada. Naravno, i Ilić koji baš dobro igra. Imaju dobru sezonu i ritam i drago mi je što su se pojavili neki drugi klubovi kao što su TSC i Čukarički, da ne bude stalno bitka između večitih - istakao je Miloš Milojević.

Utakmica Crvena zvezda - TSC igra se od 18 časova, a TV prenos je obezbedila "Arena sport Premium 1".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading