NAVIJAČI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Fudbaler Junajteda posle blamaže POMAZIO grb Liverpula! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su jedan od najbolnijih poraza u klupskoj istoriji, pošto su na Enfildu primili sedam golova od Liverpula.

NAVIJAČI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Fudbaler Junajteda posle blamaže POMAZIO grb Liverpula! (VIDEO)

Foto: Printscreeen/Twitter

Izabranici Jirgena Klopa su do nogu potukli Crvene đavole i sa sedam lopti u mreži Davida de Hee ispratili ih sa Enfilda.

Ogorčenje kod trenera Erika Ten Haga, ali i navijača nije izostalo, ali je "so na ranu" bacio i potez napadača Junajteda Vuta Veghorsta.

Danski reprezentativac je po izlasku na teren, pre utakmice, "pomazio" grb Liverpula na kome je čuveni znak "This is Anfield", koji često uoči mečeva dodiruju igrači Redsa. 

Napadač se odmah našao na meti uvreda i velikih napada fanova Junajteda na društvenim mrežama, koji su u najmanju ruku bili šokirani da je njihov igrač napravio takav potez i dotakao relikviju njihovog najomraženijeg protivnika.

Upravo zbog toga je Veghorst bio prinuđen da reaguje na prozivke, te se Danac oglasio na društvenim mrežama i objasnio zbog čega je to uradio.

- Obično nikada ne reagujem na medijske nastupe, ali ovoga puta je bitno za mene, jer ste vi navijači Mančester junajteda toliko bitni za mene. Samo želim da razjasnim video koji kruži. Iz reprezentacije znam da Virdžil uvek dodiruje znak i imao sam samo nameru da ga sprečim da ga dodirne i da ga poremetim pre meča - pravdao se Vut i nastavio: 

- Kao dete sam uvek navijao za Tvente i kao ponosan fudbaler Mančester junajteda moja posvećenost ovom neverovatnom klubu nikada ne sme biti upitna. nedelja je bila užasan dan za nas, dajemo sve od sebe da stvari popravimo u narednim nedeljama. Vratićemo se zajedno i ostvarićemo svoje ciljeve ove sezone - rekao je Veghorst.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading