SEDMICA NA ENFILDU: Liverpul DEMOLIRAO Junajted u derbiju - Mančester doživeo ISTORIJSKU BLAMAŽU!

Autor:

Sport

05.03.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvaran meč je odigrao aktuelni vicešampion Evrope.

SEDMICA NA ENFILDU: Liverpul DEMOLIRAO Junajted u derbiju - Mančester doživeo ISTORIJSKU BLAMAŽU!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula su zabeležili pobedu u meču 26. kola Premijer lige, pošto su na Enfildu ubedljivo savladali ekipu Mančester junajteda sa 7:0 (1:0).

Iako se Junajted nalazio u sjajnoj seriji, dok se "redsi" muče već neko vreme, večeras smo videli totalno drugačiju sliku.

Liverpul je od prve sekunde dominirao na terenu, pritiskao je poslednju liniju "crvenih đavola", a otpor gostiju je prvi probio Kodi Gakpo, fantastičnim golom u 43. minutu, posle asistencije Endija Robertsona. Tim rezultatom se i otišlo na poluvreme.

U nastavku je Junajted doživeo blamažu od koje će se teško oporaviti. Sve je krenulo već u 47. minutu, kada je Darvin Nunjez pogodio mrežu De Hee, a samo četiri minuta kasnije je na semaforu stajalo 3:0, kada je Gakpo postigao novi prelep pogodak, na dodavanje Mohameda Salaha.

Upravo je Egipćanin postigao četvrti pogodak na meču, i to u 66. minutu, a za "petardu" se pobrinuo Darvin Nunjez, koji je svoj drugi gol na ovom meču postigao u 75. minutu. Sledeći gol je postigao Salah, nakon što se u 84. minutu najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju, a za sedmicu se pobrinuo Roberto Firmino u 89. minutu susreta.

Liverpul je pobedom u najvećem derbiju engleskog fudbala stigao na petu poziciju Premijer lige, sa osvojena 42 boda, dok je Junajted ostao na trećem mestu, sa sedam bodova više od večerašnjeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading