ARSENAL NE DA TITULU: "Tobdžije" do vrha napunile mrežu Evertona, Liverpul se mučio, pa savladao "vukove"! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.03.2023

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez iznenađenja na Ostrvu, favoriti upisali planirane bodove.

ARSENAL NE DA TITULU: "Tobdžije" do vrha napunile mrežu Evertona, Liverpul se mučio, pa savladao "vukove"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Arsenala Martin Odegard slavi gol protiv Evertona

Fudbaleri Arsenala i Liverpula zabeležili su očekivane pobede u mečevima odloženog 7. kola Premijer lige.

"Tobdžije" su na "Emiratima" deklasirale Everton rezultatom 4:0, dok su "redsi" trijumfovali kod kuće protiv Vulverhemptona sa 2:0.

Londonski klub je dva gola viška stekao u finišu prvog poluvremena. Najpre je Saka "otvorio" goste u 40. minutu meča, da bi u sudijskoj nadoknadi Martineli duplirao prednost.

Lider premijerligaškog karavana se tu nije zaustavio. Igrao se 71. minut kada je Odegard, doduše uz dosta sreće, savladao Pikforda, a devet minuta kasnije Brazilac je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:0.

 

 

Na taj način, Arsenal je stigao do 60. prvenstvenog boda, čime se "odlepio" od branioca titule, Mančester sitija, dok je Everton u zoni ispadanja sa tek 21 osvojenim poenom.

Liverpul je dugo lomio otpor "vukova", koji su "pali" za samo četiri minuta. "Enfild je prvo proključao u 73. kada je Van Dajk zatresao mrežu gostujućeg sastava, a ubrzo potom Salah j stavio tačku za važan trijumf izabranika menadžera Jirgena Klopa u borbi za plasman u Ligu šampiona.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading