NEMA KRAJA POJAČANJIMA: Tempo jači za još dvojicu igrača - Sefkerinci će na proleće da gaze kao bečki Rapid!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2023

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja je nastavljena.

NEMA KRAJA POJAČANJIMA: Tempo jači za još dvojicu igrača - Sefkerinci će na proleće da gaze kao bečki Rapid!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Ekipa Tempa iz Sefkerina ozbiljno se priprema za nastavak sezone u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opova, a sve se radi samo u cilju ostvarenja željenog, plasmana u viši rang takmičenja, Drugu južnobanatsku ligu Zapad.

 

Kako bi se ciljevi i ostvarili klub je tokom zimske pauze već angažovao novog trenera Nebojšu Petrovića, a zatim je usledila i serija igračkih pojačanja. Opremu klub iz Sefkerina prvi je zadužio Mirko Plavšić, dete BSK Borče koji igra na poziciji levog beka, kao i povratnik u redove Tempa, napadač Nikola Dimitrov.

Ovoga puta klub je predstavio još dvojicu novajlija. Reč je o Lazaru Anastasijeviću i Miodragu Kozlovačkom.

Lazar Anastasijević igra na poziciji veznog igrača, a u Sefkerin stiže iz PSK Provo. Tokom dosadašnje karijere nosio je opremu OFK Beograda, Zvezdare, Beograda i Bulbulderca.

Foto: FK Tempo Sefkerin

Lazar Anastasijević

 

Golman Miodrag Kozlovački nakon devet godina vraća se u redove sefkerinskog Tempa, a kako je i sam istakao u klub se vraća sa jasnom željom da ekipa u aktuelnoj sezoni ostvari plasman u viši rang takmičenja. Kozlovački je tokom karijere nastupao za Dolinu iz Padine, Borac iz Sakula, kao i Proleter iz Banatskog Karlovca.

Foto: FK Tempo Sefkerin

Miodrag Kozlovački

 

Posebnu pažnju treba usmeriti ka činjenici da od aktuelne zime ekipa Tempa nastupa u opremi bečkog Rapida i može se očekivati da Sefkerinci u nastavku takmičenja igraju na krilima slavnog austrijskog kluba.

Kada je reč o prolećnoj borbi za bodove, Tempo u prvom kolu Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo dočekuje Vojvodinu iz Crepaje, a navedeni susret na programu je 2. aprila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading