GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Crno-beli angažovali novog trenera - njegov dolazak može predstavljati i prekretnicu sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se zasuu rukavi i krene ka ostvarenju zacrtanog cilja.

GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Crno-beli angažovali novog trenera - njegov dolazak može predstavljati i prekretnicu sezone!

Foto: FK Bor 1919

Fudbaleri Bora 1919 prvi deo sezone u okviru Zone Istok okončali su na drugoj poziciji sa ukupno 37 osvojenih bodova i u nastavak takmičenja ulaze sa tri boda zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Đerdapa iz Kladova.

 

Tokom prethodno odigranih 15 prvenstvenih mečeva, crno-beli su ostvarili skor od 12 pobeda, jednog remija (Balkanski Dimitrovgrad 0:0) i dva poraza (Đerdap Kladovo 0:1 i Tanasko Rajić Pirot 1:2) i sa punim pravom se svi u klubu nadaju da u narednim mesecima propušteno tokom prethodne jeseni, može biti nadoknađeno i da se klub nakon četiri sezone egzistiranja u zonskom rangu takmičenja može naći u istočnoj grupi srpskoligaškog fudbala.

Kako bi se navedeno i ostvarilo, klub je angažovao novog stručnjaka, a reč je o dobro poznatom imenu u srpskim fudbalskim krugovima.

Iskusni šezdesetdevetogodišnji Vladimir Jocić, novi je trener Bora 1919.

Jocić iza sebe ima bogatu igračku karijeru tokom koje je nastupao za niški Radnički, Partizan, Napredak iz Kruševca, nikšićku Sutjesku, turski Kodžaelispor i Kolubaru iz Lazarevca. 

Kada je reč o trenerskoj karijeri Jocić je predvodio pirotski i niški Radnički, ČSK iz Čelareva, kragujevačku Šumadiju, Donji Srem iz Pećinaca, Radnički iz Šida, sremskomitrovački Radnički i Hajduk iz Divoša.

Foto: FK Bor 1919

Novi treenr Bora 1919 - Vladimir Jocić

 

Prolećni deo šampionata u okviru Zone Istok startuje 11. marta, a u prvom kolu nastavka takmičenja ekipa Bora 1919 gostuje u Trgovištu ekipi OFK Knjaz. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je pobedom crno-belih rezultatom 4:0.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading