DOSTA JE BILO: Povreda je jača od želje - stavljena je tačka na jednu bogatu karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavak takmičenja lider ulazi osetno oslabljen.

DOSTA JE BILO: Povreda je jača od želje - stavljena je tačka na jednu bogatu karijeru!

Foto: Starsport

Irfan Vusljanin

Fudbaleri novopazarske Jošanice prvi deo šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške okončali su na liderskoj poziciji sa dva boda više u odnosu na prvog pratioca ekipu Bana 1931 iz Raške i tokom narednih meseci očekuje ih vellika borba za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Zapad.

 

Jošanica je u dosadašnjem toku takmičenja ostvarila skor od deset pobeda, jednog remija (Bane 1931 Raška 0:0) i dva poraza (Mokra Gora Zubin Potok 0:2, Koričani 0:2), ali i pored sjajnog ostvarenja prethodne jeseni, borba za ostvarenje primarnog cilja biće znatno teža.

Naime, jedan od najiskusnijih fudbalera novopazarskog zonaša Irfan Vusljanin odlučio je da kaže zbogom fudbalskoj igri i "okači kopačke o klin". Naime, tridesetsedmogodišnji vezni fudbaler je doživeo težu povredu kolena i s obzirom da bi ga očekivala višemesečna pauza, odlučio je da i definitivno završi sa "trčanjem za loptom".

Kako se saznaje iz redova bliskim klubu iz Novog Pazara, Vusljanin će ipak ostati u klubu, a na predlog predsednika FK Jošanica, u narednom periodu radiće kao pomoćni trener i sa te pozicije mladim igračima prenositi svoje fudbalsko znanje.

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Dosta je bilo - Irfan Vusljanin

 

Da podsetimo, Irfan Vusljanin je svoju bogatu igračku karijeru započeo u redovima Novog Pazara, a tokom prethodne dve decenije nastupao je za OFK Beograd, čačanski Borac, užičku Slobodu, Jagodinu, kragujevački Radnički 1923, Radnički iz Pirota, Tutin, a prethodnog leta poneo je dres Jošanice. Treba napomenuti da Vusljanin ima i internacionalnog iskustva s obzirom da je po jednusezonu nosio dres Sarajeva i makedonske Belasice.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Zone Šumadijsko-raške, ekipu Jošanice u prolećnoj premijeri očekuje veliki derbi s obzirom da na startu takmičenja dočekuje velikog rivala iz Raške, ekipu Bana 1931. Meč je na programu 19. marta.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Novi Pazar

02.03.2023 09:21

Sjajan fudbaler i još bolji čovek. Srećno u penziji.