JOŠ MALO I GOTOVO: Sportska lepotica će uskoro zasijati u punom svetlu - "srpski Mančester" će imati čime da se ponosi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Leskovac, ali i kompletna Srbija, ovaj trenutak sa nestrpljenjem iščekuju.

JOŠ MALO I GOTOVO: Sportska lepotica će uskoro zasijati u punom svetlu - "srpski Mančester" će imati čime da se ponosi! (VIDEO)

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri GFK Dubočice prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Istok okončali su na drugoj poziciji. Leskovčani su ostvarili skor od deset pobeda, četiri remija i jednog poraza i sa 34 osvojena boda trenutno nalaze se tri koraka zaostatka u odnosu na lidera, ekipu pirotskog Radničkog.

 

Pored navedene dve ekipe i Budućnost iz Popovca će iz drugog plana tražiti svoju šansu za plasman u Prvu ligu Srbije, ali klub iz "srpskog Mančestera" će u nastavku šampionata imati svakako i dodatni motiv.

Naime, radovi na izgradnji novog leskovačkog stadiona, privode se kraju. Stolice su već postavljene na tribinama, travnati tepih se već postavljen, a kako se može videti i golovi su već na svojim mestima. Kako se saznaje tokom meseca marta okončaće se svi neophodni radovi, a prva utakmica će biti odigrana u aprilu ove godine.

 

 

Kada je reč o nastavku šampionata, u prolećnoj premijri ekipa GFK Dubočice dočekuje Dunav iz Prahova. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

S obzirom da se najavljuje da će prva utakmica na novom sportskom objektu biti odigrana tokom meseca aprila, ostaje da se vidi da li će u istoriju leskovačkog fudbala ući duel protiv Meševa (2. april), SFS Borca iz Paraćina (16. april), ili veliki derbi protiv pirotskog Radničkog koji je na programu 23. aprila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading