PRVORAZREDNA SENZACIJA: "Traktoristi" zaribali - novobeogradski "majstori" uneli neizvesnost u prvoligaški karavan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat kakvom se malo ko nadao.

PRVORAZREDNA SENZACIJA: "Traktoristi" zaribali - novobeogradski "majstori" uneli neizvesnost u prvoligaški karavan!

Foto: FK IMT

U okviru drugog prolećnog, a ukupno 21. prvenstvenog kola Prve lige Srbije, na stadionu Fudbalskog kluba Bežanija u Vojvođanskoj ulici, odigran je novobeogradski derbi u kojem su se sastale ekipe IMT-a i Radničkog.

 

Apsolutni favorit pre ovog susreta bio je lider prvoligaškog karavana IMT od kojeg se očekivalo da će bez većih problema izaći na kraj sa komšijama sa stadiona "kraj Studenjaka", ali su popularni "majstori" za ovaj susret imali potpuno drugačije planove.

Imali su fudbaleri IMT-a terensku dominaciju tokom prvog perioda igre i u takvojkonstalaciji snaga na terenu "traktoristi" su ređali šanse, ali pokušaki braće Luković, Miloša i Luke, kao i Radočaja otišle su u nepovrat.

Ipak,  43. minutu domaćin stiže do prednosti. Oprobao je Miloš Luković udarac sa nekih 14, 15 metara, međutim stativa je sačuvala mrežu Radničkog, ali se ona ponovo odbila do "mlađeg" Lukovića koji je ovoga puta bio precizniji i mreža Čubrakovića se zatresla.

Očekivalo se da će IMT u nastavku susreta rutinski privesti meč kraju, ali trenutak nepažnje u 58. minutu koštao ih je dva važna boda. Sjajno je Sekulić reagovao nakon kornera i loptu smestio iza leđa golmana Kojića za poravnanje rezultata, 1:1.

U nastavku susreta "traktoristi" su svim silama pokušavali da stignu do mreže gostiju, ali su "majstori" ovoga puta bili pravi majstori u defanzivi i susreta je okončan iznenađujućom, ali pravednom podelom bodova.

Foto: facebook.com

Iznenađenje na stadionu kraj bežanijske crkve

 

IMT (Novi Beograd) - Radnički (Novi Beograd) 1:1 (1:0)

Stadion: FK Bežanija

Gledalaca: 400

Strelci: M. Luković 43`; Sekulić 58`

Žuti kartoni: Lukić, Blažić (IMT); Marjanović, Ilić, Veličković, Čubraković (Radnički)

IMT: Kojić, Savić, Vukić (Stefanović), Glišić (Čarls), M. Luković, Džinović, Kodžić (Vidić), Lukić, Radočaj, Kijevčanin (Stevanović), L. Luković (Blažić).

Radnički Novi Beograd: Čubraković, Ilić, Matejević, Ahmetović, Pešić, Marjanović (Veličković), Nuredini (Čurčić), M. Lukić (Andrić), Sekulić, Gordić (S. Lukić), Kojić.

U narednom 22. kolu ekipa IMT-a gostuje u Inđiji ekipi Inđije Toyo Tires, dok će Radnički dočekati u derbi susretu zahuktali pančevački Železničar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading