OD NJEGA ĆE SE MNOGO OČEKIVATI: Prethodni boravak u klubu obeležio je golovima - sada se vraća da odvede Tempo u viši rang takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sefkerinci nastavljaju da jačaju igrački kadar.

OD NJEGA ĆE SE MNOGO OČEKIVATI: Prethodni boravak u klubu obeležio je golovima - sada se vraća da odvede Tempo u viši rang takmičenja!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Pred fudbalerima Tempa iz Sefkerina je velika borba za plasman u viši rang takmičenja, Drugu južnobanatsku ligu "Zapad" u kojoj su se poslednji put takmičili u sezoni 2020/21.

 

Prethodnu jesen sefkerinski fudbaleri okončali su na drugoj poziciji sa dva boda manje u odnosu na Borac iz Sakula, ali ono što im svakako ide u prilog jeste činjenica da će u okviru 15. prvenstvenog kola koje je na programu 7. maja dočekati velikog rivala i aktuelnog lidera.

U cilju što bolje pripreme za prolećne borbe, ekipa Tempa je tokom zimske pauze angažovala novog trenera Nebojšu Petrovića, a uz popularnog "Maradonu", stiglo je i prvo igračko pojačanje. Reč je o Mirku Plavšiću koji igra na poziciji levog krila.

Foto: FK Tempo Sefkerin

Navijači sa nestrpljenjem iščekuju nastavak sezone

 

Tokom jučerašnjeg dana rikovodstvo kluba je informisalo javnost da su Sefkerinci jači za još jednog fudbalera. Reč je o Nikoli Dimitrovu napadaču koji je već bio član Tempa i koji je tokom svog prvog boravka u Sefkerinu bio i najbolji strelac. Dimitrov stiže iz redova ekipe Banata iz Čente, a tokom karijere je nastupao i za Omladinac iz Opova.

Kada je reč o nastavku šampionata, u prvom prolećnom kolu Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, Tempo će na svom terenu u Sefkerinu dočekati Vojvodinu iz Crepaje. Ovaj susret će se odigrati 2. aprila, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe u aktulenoj sezoni koji je odigran u Crepaji, pripao je fudbalerima Tempa rezultatom 2:1.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading