ISPRSILI SU SE PRED FAVORITOM: Fudbaleri Sloge iz Lozne remizirali sa imenjakom iz Ćićevca!

Autor:

Sport

27.02.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava odigrana je u Lozni.

ISPRSILI SU SE PRED FAVORITOM: Fudbaleri Sloge iz Lozne remizirali sa imenjakom iz Ćićevca!

Foto: FK Sloga Lozna

U derbiju 18. kola prve okružne lige Rasinskog okruga u Lozni domaća Sloga je remizirala sa imenjakom iz Ćićevca rezultatom 3:3.

 

Utakmica na stadionu "kraj Morave" u Lozni je opravdala epitet derbija kola Prve okružne lige rasinkog okruga. Puno preokreta, lepih akcija i pogodaka tako da je publika mogla da uživa.

Nakon nešto više od pola sata igre, domaćin j stigao do dva gola prednosti, a strelac oba pogodka je bio neuhvatljivi Andrejić, inače novajlija u dresu Lozanaca. Gosti su neočekivano u 35. minutu posle jedne greške odbrane smanjili rezultat na 2:1 i tim rezultatom se otišlo

na pauzu.

U drugom poluvremenu viđena je velika borba na svakom delu terena. Gosti su preko danas vrlo raspoloženog Radosavljevića došli do potpunog preokreta golovima u 56. i 75.minutu.

I kada su svi očekivali pobedu favorizovanih gostiju iz Ćičevca na scenu stupa Andrejić koji proigrava rezervistu Stojanovića, a ovaj manirom iskusnog strelca poravnava rezultat za radost domaćih navijača.

Foto: FK Sloga Lozna

"Nou Kamp" u Lozni

 

Sve u svemu zaslužena podela bodova. Svi akteri ovog meča su dali doprinos fer i korektnim ponašanjem. Odličan utisak je ostavio novajlija u dresu Sloge iz Lozne, Andrejić koji je postigao dva pogodka i asistirao za izjednalujući gol Lozanaca.

U narednom kolu ekipu iz Lozne očekuje neugodno gostovanje kod još jednog imenjaka u Dašnici, dok je pred ekipom iz Ćičevca derbi celokupnog prvenstva u Varvatinu gde će se sastati sa ekipom Temnića 1924.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading