LIVERPUL SE PONOVO IZBLAMIRAO: Klopova četa NE ZNA gde udara, Junajted preživeo Palas!

Autor:

Sport

04.02.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redsi nastavili da posrću, Junajted želi titulu.

LIVERPUL SE PONOVO IZBLAMIRAO: Klopova četa NE ZNA gde udara, Junajted preživeo Palas!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Fudbaleri Liverpula nastavili su da se blamiraju na terenima širom Engleske. Izabranici Jirgnena Klopa deklasirani su u gostima od Vulverhemtpona sa 3:0.

Domaćin je posle prvih 45 minuta vodio rezultatom 2:0. Žoel Matip je u 5. minutu postigao autogol, a sedam minuta kasnije prvenac u dresu "vukova" dao je Kreg Doson.

Konačan rezultat postavio je Ruben Neveš u 71. minutu.

Redsi se sada nalaze na 10. mestu sa samo 29 osvojenih bodova, čak 21 manje od prvoplasiranog Arsenala. Vulvsi su na poziciji 15.

Mančester junajted je iskoristio kiks Arsenala i približio se čelu Premijer lige. Crveni đavoli su na svom terenu savladali Kristal Palas sa 2:1.

Bruno Fernandeš je u 7. minutu pogodio sa bele tačke za 1:0, a Markus Rašford je u 62. povisio na 2:0.

Činilo se da će izabranici Erika ten Haga lako sačuvati prednost, ali je Kazemiro zbog nesportskog ponašanja u 70. minutu dobio direktan crveni karton. Palas je to iskoristio i ubrzo je preko Džefrija Šlupa smanjio na 2:1.

Svim silama je gost iz Londona pokušavao da dođe do boda, ali nije uspeo, pa je Mančester odneo veliku pobedu na Old Trafordu.

U preostalim mečevima Lester je u Birmingemu savladao Aston Vilu sa 4:2, Brajton je bio bolji od Bornmuta sa 1:0, dok je Brentford deklasirao Sautempton sa 3:1.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading