NIJE SAMO MANČESTER U IGRI: I Liverpul želi reprezentativca Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Giganti cene kvalitete mladog čuvara mreže iz Požarevca.

NIJE SAMO MANČESTER U IGRI: I Liverpul želi reprezentativca Srbije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije

Golman Nju Inglenda Đorđe Petrović (23) nalazi se na listi želja engleskog Liverpula, prenosi tamošnji "Miror".

Gigant sa Enfilda ima problema za čuvarima mreža. Naime, Alison je neprikosnoven, ali na leto ugovor ističe Adrijanu, dok je Keleher na izlaznim vratima jer je jedan od retkih igrača kojeg tim Jirgena Klopa može da unovči.

To je podstaklo upravu ovog velikana da krene u potragu za Alisonovom zamenom, a jedno od imena koje se je i Đorđa Petrovića koji se prethodno dovodi u vezu i sa Mančester junajtedom.

Podsetimo, Petrović je u aprilu proše godine pojačao Nju Ingland koji ga je 900.000 evra doveo iz Čukaričkog, a kao zamenu za talentovanog Gabrijela Sloninu koji je otišao u Čelsi.

Ubrzo se istakao kao jedan od najboljih čuvara mreže u SAD gde je odigrao 21 meč prošle sezone, primio 27 golova i uspeo da sačuva svoju mrežu u sedam navrata uz četiri odbranjena penala. Debitovao je i u novoj sezoni i uspeo da ne primi gol u pobedi nad Hjustonom (3:0).

Za reprezentaciju Srbije Petrović je upisao dva nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading