Najveće kvote na svetu u Mozzartu na Belgiju i Boavistu

Autor: Promo

Sport

18.11.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete da nađete veće

Najveće kvote na svetu u Mozzartu na Belgiju i Boavistu

Foto: Tanjug/AP

Dva dana je ostalo do Mundijala u Kataru. Još danas i sutra se zagrevamo prijateljskim utakmicama, a od subote kreće ludlo, mesec dana vrhunskog fudbala. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kec na Belgiju protiv Egipta u prijateljskom meču i dvojka na Boavistu protiv Belenensesa u Kupu Portugalije.

BELGIJA – EGIPAT (PETAK, 16.00), KEC 1,50

Generalnu probu pred start Mundijala, Belfgija će imati u Kuvajtu protiv Egipta. Zemlja Beneluksa je druga na FIFA rang listi, dok su Faraoni na 39. poziciji. Mohamed Salah i drugovi nisu uspeli da izbore mesto u Kataru. Eliminisani su od šampiona Egipta, Senegala. Tokom leta je smenjen Ehaba Galala posle samo tri utakmice na kormilu, a novi selektor je nekadašnji trener Benfike Rui Vitorija. Romelu Lukaku je imao problem s mišićem u prvom delu sezone, od kraja avgusta je odigrao samo dva meča za Inter. Malo je verovatno da će selektor Roberto Martinez da rizikuje s robusnim napadačem. Trebalo bi da ga sačuva za Mundijal, dok će na njegovo mesto da dođe Mišu Batšuaiji, napadač Fenerbahčea. Perjanice selekcije - Kevin de Brujne, golman Tibo Kurtoa, Juri Tilemans i Aksel Vitsel, igraće od starta.

BELENENSES – BOAVISTA (PETAK, 21.30), DVOJKA 2,10

Portugalci ne miruju, igraće Liga kup. Boavista gostuje drugoligašu Belenensesu. Panteri iz Porta su u lošoj formi, nisu pobedili sedam mečeva u Primeiri, pa ih čeka borba za opstanak u elitnoj ligi Portugalije. Domaćin je na dnu drugoligaškog karavana. U šampionatu je prošle nedelje odigrao 1:1 sa Koviljom, a pre toga je u Kupu Portugalije pobeđen Mašiko sa 4:0. Prethodna dva meča ovih rivala su završena bez golova. Liga kup se igra po grupama. Učestvovaće 32 ekipe podeljenih u osam grupa, a samo pobednici izboriće četvrtfinale. U Grupi F, osim Boaviste i Belenensesa, su i Vitorija Gimarais i Vilafrangense.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading