Zamena za Erakovića: Zvezdina želja uskoro slobodan igrač!

Autor:

Sport

08.06.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko popularni Čupa u letnjem prelaznom roku ode sa Marakane, na njegovo mesto mogao bi da dođe fudbaler sa iskustvom iz liga petica.

Zamena za Erakovića: Zvezdina želja uskoro slobodan igrač!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će u nedelju početi pripreme za novu sezonu, dok čelnici kluba u saradnju sa trenerom Dejanom Stankovićem aktivno rade na letnjem prelaznom roku.

Popularni Deki je pred upravu crveno-belih izneo samo jednu molbu, ili zahtev, a to je da ostane talentovani i standardni štoper Strahinja Eraković (22).

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Kao najozbiljnija opcija za Čupinu zamenu spominjao se Brazilac Rodrigao iz Sočija, ali uskoro bi mogla da oživi stara želja aktuelno vlasnika duple krune u srpskom fudbalu.

Reč je o Milošu Veljkoviću (26), koji se i pre spominjao meta kluba sa Marakane, ali je prepreka bila njegov ugovor sa Verderom iz Bremena

Republika

Foto: Starsport

Miloš Veljković

Ipak, prema informacijama iz Nemačke, pregovori reprezentativca Srbije i tima sa stadiona Vezer oko novog ugovora koji ističe 31. juna 2022. godine ne idu u dobrom smeru.

Pregovaramo. Konačna odluka još nije doneta. Ali, želimo da obe strane malo brže dođu do jasne situacije, da dobijemo jasan odgovor - rekao je Klemens Fric, sportski direktor povratnika u Bundesligu u razgovoru za "Bild".

 

 

Miloš Veljković je od leta 2016. u Verderu i u tom periodu odigrao je 170 utakmica, postigao četiri gola, a za tri asistirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading