ŠOK ZA CRNO-BELE: Jedan od glavnih KANDIDATA za upražnjenu klupu Partizana NE ŽELI da se vraća u srpski fudbal - U Humskoj će morati da PRONAĐU NOVO REŠENJE!

Autor:

Sport

29.05.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za novim trenerom i dalje traje.

ŠOK ZA CRNO-BELE: Jedan od glavnih KANDIDATA za upražnjenu klupu Partizana NE ŽELI da se vraća u srpski fudbal - U Humskoj će morati da PRONAĐU NOVO REŠENJE!

Foto: Starsport

U finalu nacionalnog kupa fudbaleri Partizana su poraženi od Crvene zvezde rezultatom 2:1, a odmah nakon susreta, trener crno-belih Aleksandar Stanojević podneo je neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba ekipe iz Humske.

Istog momenta, započeta je licitacija sa imenima kandidata, a jedan od onih koji spadaju u krug najvećih kandidata da naslede Aleksandra Stanojević, jeste doskorašnji trener izraelskog Makabija iz Tel Aviva, Mladen Krstajić.

Republika

Foto: Starsport

Mladen Krstajić - ne želi da se vraća u srpski fudbal

 

Tim povodom, nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije je izjavio:

- Otkako sam napustio Makabi, u medijima se ističem kao opcija za novog trenera Partizana. Partizan mi je mnogo dao u životu, afirmisao me kao igrača, i nije tajna da sam veliki Partizanovac. Međutim, u ovom trenutku zaista ne razmišljam o povratku u srpski fudbal. Moje ambicije kao trenera okrenute su radu u inostranstvu - istakao je Mladen Krstajić za "Večernje Novosti".

Nakon bogate igračke karijere, četrdesetosmogodišji Mladen Krstajić je trenersku karijeru započeo na klupi nacionalne selekcije Srbije koju je vodio na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Kada je reč o klupskoj karijeri, predvodio je TSC iz Bačke Topole, kao i već pominjani Makabi iz Tel Aviva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Janko

30.05.2022 08:39

On je jak trener i bolje je da nedolazi u Partizan.