DRAMA MILANA BORJANA: Porodica mu u BOLNICI! (FOTO)

Autor:

Sport

03.05.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Borjan, kapiten i golman Crvene zvezde igrao je u nedelju protiv Vojvodine u Novom Sadu, a u Beogradu se odvijala drama oko njegove porodice.

DRAMA MILANA BORJANA: Porodica mu u BOLNICI! (FOTO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Naime, Snežana Borjan, supruga ljubimca Delija na svom Instagram nalogu objavila je poruku u kojoj je otkrila da je sa sinom Filipom zbog virusa morala da provede određeno vreme na hospitalizaciji.

Naslednik Milana Borjanaje zbog Rota virusa morao nekoliko dana da provede vreme u bolnici u društvu majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

- Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi. Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu, a da niko ne primeti koliko mu je teško - kapitenski, kako drugačije! Ovaj post zapravo i pišem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost želim da iskažem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanoviću, hirurgu Nemanji Rankoviću, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplašenu mamu. Hvala vam divni ljudi, vi ste ponos naše zemlje - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading