Kolarov kod Mihe? Jedan čovek sreću kvari!

Autor:

Sport

23.04.2020

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se prethodna dva meseca pominjala vest da bi Aleksandar Kolarov mogao da pređe u Bolonju kod Siniše Mihajlovića, ali izgleda da je na taj rastanak veto stavio trener Vučice Paulo Fonseka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Kako piše Tutosport, Miha je želeo da ima Kolarova na raspolaganju, ali Kolarov nema nameru da napušta "večni grad" tokom leta. A na sve to i trener Fonseka ne želi da ostane bez Kolarova.

Za Portugalca je levonogi srpski igrač postao jako bitan na terenu i zbog igračkih i ljudskih osobina i zato želi da ga vidi u svom timu i naredne sezone.

Takođe, italijanski mediji pišu da bi Kolarov po isteku ugovora u junu 2021. godine možda mogao da proba da dođe i do mesta u upravi kluba ako se otvori mesto. Ostankom još jednu sezonu u Rimu bi povećao šanse za tako nešto kada reši da okači kopačke o klin.

Pominjalo se već da Roma već ima Leonarda Spinacolu u timu kao rešenje kada Kolarov ode, ali traži još jednog levog beka. Međutim, izgleda da trener Fonseka ima drugačije planove, kao i sam Kolarov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading