Marko Nikolić ima ponudu karijere, potpisuje na dve godine?

Autor:

Sport

20.03.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavnu najavu ruskih medija da je Nikolić kandidat sa trener moskovske Lokomotive, danas su potvrdile kolege i Mađarske i otišle korak dalje.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Kako pišu tamošnji mediji, Nikolić je izgleda dogovorio dolazak u Lokomotivu. Njemu je ponuđen dvogodišnji ugovor koji je prihvatio.

Još ništa nije potpisano i nije zvanično, ali prema saznanjima mađarskih medija - kod kojih Nikolić drži visok rejting i danas je jedna od glavnih vesti dana - on je postigao načelan sporazum sa ruskim vicešampionom.

Lokomotiva je još pre nekoliko meseci odlučila da je vreme za promenu i da joj je potreban neko mlađi i moderniji na klupi od starog trenerskog vuka. Prva želja je bio češki strateg Jindržih Trpišovski iz Slavije iz Praga, ali on nije bio raspoložen da menja klub. Kao Sjominovi naslednici su figurirali i Vladan Milojević kada je napustio Crvenu zvezdu i tadžikistanski stručnjak Igor Červečenko koji je i ranije sedeo na klupi moskovskog kluba, ali je izbor na kraju pao na Nikolića.

Za srpskog stručnjaka će ovo biti izazov karijere posle Rada, Partizana, Olimpije i Videotona. Lokomotiva je stalni knadidat za trofeje u jakoj ruskoj Premijer ligi, redovan učesnik evrokupova i klub sa stabilnim finansijama i velikim budžetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading