JOKIĆ PREBROJAVA EVRE - HIT FOTKE SA AERODROMA! As Srbije se preračunavao pred put na EP: "SEVALE" STOTKE!

Autor: Republika

Sport

01.09.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Srbije Nikola Jokić uhvaćen je na aerodromu "Nikola Tesla" kako prebrojava novac pred put u Prag.

JOKIĆ PREBROJAVA EVRE - HIT FOTKE SA AERODROMA! As Srbije se preračunavao pred put na EP: "SEVALE" STOTKE!

Foto: ATA/Antonio Anhel

Srpski reprezentativci rano jutros su otputovali na Evropsko prvenstvo, gde su glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje, a jedna scena zapala je za oko okpuljenim novinarima i fotoreporterima.

Dvostruki uzastopni MVP NBA Lige i najveća zvezda EP u košarci Nikola Jokić je pred "čekiranje" prebrojavao evre. "Sevale" su stotke u rukama najboljeg srpskog košarkaša, a ovo nije promaklo ni oštrom oku fotoreportera.

Uz to, Jokić je svima koji su se u cik zore zatekli na aerodromu i želeli da se fotografišu sa njim izašao u susret i nikoga nije odbio.

Podsetimo, Srbiju će na Eurobasketu predstavljati sledeći košarkaši: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Dušan Ristić i Nikola Milutinov, koji je ostao u Beogradu i naknadno će se priključiti saigračima

Srpski košarkaši prvu fazu Eurobasketa igraju u Pragu, a na turniru će startovati u petak od 21. čas, kada se sastaju sa domaćinom, selekcijom Češke. Zatim mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred nadamo se selidbu u Berlin "zatvaramo" protiv Poljske (8. septembar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading