ŠA ČUVA VELIKU TAJNU MAJE MARINKOVIĆ: Otkrivena ŠOK AFERA u Eliti, Miona saznala za CELU ISTINU!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković udarila na rivalku Mionu Jovanović!

ŠA ČUVA VELIKU TAJNU MAJE MARINKOVIĆ: Otkrivena ŠOK AFERA u Eliti, Miona saznala za CELU ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku današnje debate u rijalitiju ,,Elita", starleta Maja Marinković ustala je kako bi iznela svoje mišlejnje o zadatoj temi. Naime, Maja je istakla da smatra da će doći do raskida Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša odmah po završetku rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Majo ko je tu koga izdao? Čula si priču Mione i Stanislava - rekao je Đeodvić.

- Stanislav mi je jasan, ne menja priču. Nikada preko nekih stvari ne bi prešao, Miona je izdala Stanislava, on je rekao da ne smatra da ga je prevarila, ali ja smatram da on misli na izdaju kao čoveka. To je kao da mi izađemo i treba Sneža da zna šta mi pričamo. Mene da pitaš za nešto što se javno ne zna, nikada ne bih iznela - rekla je Maja.

- Da li je Ša čuvar tvojih tajna? - upitao je Đedović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- On nikad nije bio drukara, to je nešto iz mojih ljubavnih odnosa. Ša i ja imamo odnos drugarski, ja se sa Ša nisam doatako u životu. Ja nikada ne bih mogla da imam nešto sa nim. Ja i Miona smo bile drugarice, to je prošlo. Mene to ne zanima, ali ja takve ljude ne volim. Ja u tebe moram da imam poverenja, ja tu osobinu najviše mrzim. Drugo je kada su ovde u ljubavnim odnosima - rekla je Maja.

- Je l' Miona toliko neodoljiva da ste joj svi oprostili izdaju? - upitao je Đedović.

- Ja nikda nisam oprostila, mislim da će izdati Ša. Ona njega izdaje iz dana u dan, smatram da je poštovanje na minimalnom nivou. Meni njene reakcije sve govore, pitala sam ja njega na garnituri da li bi se pomirio, on je meni rekao šta ti pričaš - rekla je Maja.

- Ja sam rekao svoje i iza toga stojim - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
neda

10.04.2024 02:17

od velikih ljubavi svaka devojka koja je prevarila muskarca postaje peder kada su one krive odbrana je ta tako aneli u ovom rijalitiju muza napravi pedera kad neznaju a hoce da se operu kao i miona tako da sedma sezona svi ostavljeni muskarci postadose pederi a sta su one skakacice na pare koliko su providne i jadne kada sebe ponizavaju sve postene a iz ruke u ruku a jadni sa opet ce biti kao do sada svaka ga ostavila a ko bi bio sa takvim covekom koji je propao i daba se kreci ali losa farba a miona provicijalka i neuka pevacica u pokusaju zivi blam koloko mogu sebe poniziti ne partnere neskolovane glupe neradne a hoce vruce iz frizidera malo sutra losi ljudi sramota ali sve dode na naplatu zato su to sto jesu fuj mladosti bez pameti i morala