STRAVIČAN SNIMAK! Miona MALTRETIRA Ša, katastrofalno PRIZNANJE uživo u emisiji sve ZGROZILO!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković odlučila da progovori!

STRAVIČAN SNIMAK! Miona MALTRETIRA Ša, katastrofalno PRIZNANJE uživo u emisiji sve ZGROZILO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Maja Marinković već mesecima unazad vodi ozbiljan rat sa pevačicom Mionom Jovanović, što se znatno pogoršalo u trenutku kada uplovljava u vezu sa njenim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom

Miona već danima koji su iza nas, vrlo otvoreno provocira i pokušava da što više ponizi Marinkovićevu, što su svi ukućani i primetili. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

Međutim, tokom ,,Pitanja novinara" Maja je u razgovoru sa predstavnicima sedme sile otkrila šta se dešava između Mione i Nenada Aleksića Ša i na koji način ga pevačica sve maltretira, što je sve šokiralo. 

- Maltretira čoveka, idi mi skuvaj kafu, pa se ne ljubi zbog karmina. Ona sve te stvari ne poseduje kada je odnos sa Ša u pitanju, nesrećna je devojka, to se vidi po njoj. Mislim da se napolju sve vidi, šta da komentarišem dalje, kada njen dečko onako komentariše? Njih dvoje pokazuju iz dana u dan da im je odnos ozbiljna lakrdija, skalamerija, nema poboljšanja. Kada bude bio prvi susret sa roditeljima, od tog posla nema ništa - ispričala je Maja.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Miona Jovanović

 

- Miona je jedno veliko zlo. Ona je najozlojađenija osoba. Pokušavaš da zlo ispolajvaš na druge ljude, sinoć si mene htela da poniziš, ružno je to što si iznela o bivšem partneru, sve najgore mislim o njoj - kazala je Maja.

- Maja je najozlojađenija. Niko je nije prihvatio kao devojku. Svima je bila prolazna faza. Ona je imala u prošlosti muškarce koji su imali decu, porodicu i partnerke. Jako je zlo - kazala je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
srdja

07.04.2024 13:07

ova klipača majakita je samo u zadruzi6 bila sa carem markovicem bilalom i slavnicem i ona da paradira i sebe uzdize kao necijeg idola, da vredja devojke, plasticna gluperda i najjeftinija po toj seksualnoj anomaliji ravna joj je samo Miljana obe skacu na muskarce i nude se kao pomahnitale, nema njima izlecenja to je trulez duse i kokosiji mozak.