POSLEDNJA CIPKINA OBJAVA LEDI KRV U ŽILAMA: Pevačica nije ni slutila da će joj suprug PREMINUTI par sati nakon OVOGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu je danas zadesila najveća tragedija, a par sati pre nje bila je najsrećnija!

POSLEDNJA CIPKINA OBJAVA LEDI KRV U ŽILAMA: Pevačica nije ni slutila da će joj suprug PREMINUTI par sati nakon OVOGA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Tragična vest o iznenadnoj smrti Nebojše Jarina Stojićevića, supruga poznate pevačice Aleksandre Tadić Cipke, potresla je javnost. Biznismen je preminuo od posledica srčanog udara i to iznenada. Cipka nije ni slutila šta je danas može zadesiti, što govori njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, koja je nastala nekoliko sati pre smrti supruga.

Cipka je pre iznenadne smrti supruga imala snimanje, a videe na kojima je doterana i nasmejana je delila na mrežama. Ona je zatim podelila i nekoliko storija u kojima je podržala mlađu koleginicu Barbaru Bobak, koja je objavila drugi deo albuma.

Republika

Foto: Instagram.com

Poslednja Cipkina objava

Nebojša Jarin Stojićević bio je ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje nije se odvijalo samo u Srbiji, već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca. Njegova poslovna uspešnost bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu ne samo u poslovnom svetu već i u životu njegove porodice i prijatelja.

Aleksandra Tadić Cipka je svoje sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti, a nakon svadbe je istakla da izuzetno uživa u bračnim vodama.

- Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej - govorila je ranije.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Tadić Cipka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading