KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI U AKCIJI: Gaze i po MRTVIMA zbog intimnih odnosa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da nemaju ni trunku poštovanja?!

KAMERA UHVATILA JANJUŠA I ANELI U AKCIJI: Gaze i po MRTVIMA zbog intimnih odnosa! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nedavnih spekulacija o raskidu na imanju u Šimanovcima, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš iznenadili su javnost novim obrtom u "Eliti" - njih dvoje su završili pod istim pokrivačem. Ova neočekivana promena došla je nakon što su oboje javno izrazili želju da okončaju njihov odnos. Međutim, kako stvari sada stoje, čini se da su njihove reči ipak bile podložne promeni jer su zajedno završili u istom krevetu.

Iako su Aneli i Janjuš nedavno bili odlučni u nameri da okončaju svoju vezu, te su se tom prilikom i zakleli u svoje najmilije da neće biti ponovo zajedno, njihova najnovija situacija izazvala je mnogo pitanja među fanovima. Da li je ovo samo privremeni preokret ili će njihova ljubavna priča doživeti novi početak, ostaje da se vidi.

Podsećanja radi, tokom jedne od svađa, Aneli Ahmić se čak zaklela i u svoju ćerku da je kraj njihovoj vezi, dok se bivši košarkaš zakleo u pokojnog brata, ali izgleda da su još jednom slagali cimere i brojnu publiku. Janjuševa izjava o tome kako zakletva u dete nije bitna, kao i starletina zakletva u ćerkicu Noru, dodatno su podgrejale sumnje u iskrenost njihovih obećanja i razbesnele javnost.

"Ološ se četiri puta zaklela u Noru, dok Janjuš misli da zakletva u dete nije bitna. Lažovi i foliranti baš pristaju jedno drugom", stajalo je u objavi sa  sve kompilacijom njihovih izjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Obećanje

17.03.2024 18:47

Ne reče li Aneli da će ispoštovati post kroz mesec Ramazana. Napisala Sita da se to u njihovoj porodici mnogo poštuje i da Aneli pokuša da posti koliko može. Aneli reče dae postiti nedeljom jer je tad najlskše pošto se celi dan prespava pa će lakše izfržati bez kafe i cigare a seksuslne odnose i poljupce neće imati celi mesec dok traje post. Janjuš (inače čovek "od reči " ) obećao je da će pomoći svojoj dragoj da održi obećanje i biti podrška. Šta bi? Opet laži, prevare, obmane i nikad ništa ne ispune od svojih obećanja. Ona se kune u dete , on bi da se zakune u jedinog brata i ništa im ne znači zakletva. Ljigavci, foliranti, sebičnjaci i probisveti se tako ponašaju. Fuj ! Da li je Janjušu kćerka čestitala rođendan i poslala poklon.?

kraki

17.03.2024 19:29

Dno dna nagori ljudi u Eliti nista im nije sveto i oni misle da vaspitavaju decu. Obicni ljigavci i olosi