ANELI SE KUNE U ĆERKU, A LAŽE: Učesnici Elite više ništa nije SVETO, uhvaćena na delu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravila na ono najvrednije!

ANELI SE KUNE U ĆERKU, A LAŽE: Učesnici Elite više ništa nije SVETO, uhvaćena na delu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Veza između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša je već neko vreme predmet pažnje javnosti, a nedavni događaji su dodatno uzburkali strasti. Nakon što se Aneli nedavno iselila iz sobe za rehabilitaciju, njihov odnos je postao predmet podsmeha među gledaocima rijalitija "Elita". Objava koja je osvanula na društvenim mrežama dodatno je podgrejala ove spekulacije, a u njoj se ističe niz izjava koje su doprinele sumnjama u iskrenost njihovog odnosa.

Naime, tokom jedne od svađa, Ahmićeva se čak zaklela i u svoju ćerku da je kraj njihovoj vezi, ali izgleda da su još jednom slagali cimere i brojnu publiku. Janjuševa izjava o tome kako zakletva u dete nije bitna, kao i starletina zakletva u ćerkicu Noru, dodatno su podgrejale sumnje u iskrenost njihovih obećanja i razbesnele javnost.

"Ološ se četiri puta zaklela u Noru, dok Janjuš misli da zakletva u dete nije bitna. Lažovi i foliranti baš pristaju jedno drugom", stajalo je u objavi sa  sve kompilacijom njihovih izjava.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić nedavno je izazvala zabrinutost među svojim cimerima svojim lošim stanjem u Beloj kući. Nakon što je uzela lekove koje je unela Jovana Tomić Matora, Aneli je bila vidno ošamućena i nije mogla da stoji na nogama. Zatražila je pomoć od ostalih ukućana i izrazila potrebu da joj se pozove doktorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

17.03.2024 14:00

Ni obraza ni srama, nisa im nije sveto. Dno dna narocio ovaj klipan Janus i olos Aneli