ŠA PUKAO KAO ZVONO: Ljubavnici napravio HAOS, pa sebe tešio da je DOBAR FRAJER!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper više ne zna gde udara!

ŠA PUKAO KAO ZVONO: Ljubavnici napravio HAOS, pa sebe tešio da je DOBAR FRAJER!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Reper Nenad Aleksić Ša, učesnik rijalitija "Elita", dao je u jednom razgovoru u rijalitiju zanimljive detalje o svojoj vezi sa dvadeset godina mlađom Mionom Jovanović. Istakao je da se oseća sjajno u vezi sa Mionom, ističući svoje mladoliko ponašanje i jaku genetiku koja mu daje vitalnost uprkos svojih 43 godina. 

- Lepo mi je, super mi je. Ja imam 43 godine, izgledam mnogo mlađe i ponašam se mnogo mlađe, imam jaku krv i jaku genetikuUz mene ide Miona i ja uz nju, nas dvoje smo pravi izbor - istakao je Ša, naglašavajući da je važno da se partneri usklade, bez obzira na godine.

Međutim, sinoć je došlo do žestoke svađe između Nenada i Mione, nakon što je Miona napravila ljubomornu scenu. Nenad je bio vidno uzrujan, izražavajući svoje nezadovoljstvo celokupnom situacijom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona i Ša Elita

- J**o me pas jer sam dobar koliko sam dobar. Neću da me neko j**e u glavu. Ne mogu više da izdržim. Normalan sam danima. Ne može ona da se popravi. J**e me kako stigne. Ja gledao nekog? Ajde bre više. Šta je ovo? Zašto me ne pusti da budem normalan? Zašto me samo ne pusti da budem okej? U šoku sam - izjavio je Ša.

Dodao je i da je do svađe došlo zbog šale jednog od učesnika rijalitija, te da je Miona to ozbiljno shvatila i naljutila se.

Mnogi smatraju na društvenim mrežama da Ša više ne zna šta priča i da su stvari zbog kojih pravio haos besmisline, ali mu ni ne veruju da ima samopuzdanje u sebe, već da se samo teši da je zadoboljan samim sobom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša svađa u Eliti

Veza Nenada Aleksića Ša i Miona Jovanović jako je tubulenta i skoro svakog dana imaju brutalne svađe koje odzvanjaju imanjem, a ostaje da vidimo da li će njihov odnos opstati i nakon završetka rijalitija, do čega nije ostalo malo vremena, te su na velikom testu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

16.02.2024 02:04

Ponasa se mnogo mladje Infantilno bolje reci Besni i mlatara pilecim nozicama kao da ima pet godina Ali on je presavrsen ... Kad bi se zezali