ŠTA SE DESILO LJUBAVNICI NENADA ALEKSIĆA ŠA? Miona više ne liči na sebe, kamera usnimila ŠOK PRIZOR!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica se transformaisala otkako je u vezi sa reperom!

ŠTA SE DESILO LJUBAVNICI NENADA ALEKSIĆA ŠA? Miona više ne liči na sebe, kamera usnimila ŠOK PRIZOR!

Foto: printscreen/RTVPink

Otkako je ušla u vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, učesnica rijalitija "Elita" Miona Jovanović doživela je značajne promene kako na fizičkom, tako i na emotivnom planu.

Jedna od najuočljivijih promena kod Mione Jovanović je definitivno transformacija njenog fizičkog izgleda. Primećeno je da se Miona ugojila od kako je započela vezu sa Nenadom Aleksićem Ša. Osim toga, pojavile su se bubuljice i fleke na njenom licu, što je izazvalo zabrinutost kod njenih fanova. Ove promene na licu jasno ukazuju da je Miona pod stresom i da se suočava sa izazovima koji utiču na njeno fizičko zdravlje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Osim što su se primetile promene na fizičkom izgledu, Miona Jovanović je takođe prošla kroz velike emotivne promene od kada je započela vezu sa Nenadom Aleksićem Ša. Mnogi prateći rijaliti su primetili da Miona nije srećna u vezi sa reperom, što je posebno izraženo kroz njene reakcije i ponašanje u rijaliti programu "Elita". 

Ove promene imaju značajan uticaj i na javni imidž Mione Jovanović. Njen ulazak u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša izazvao je veliku pažnju javnosti, ali ne na pozitivan način. Mnogi prateći rijaliti su iznenađeni i zabrinuti za Mionu, te se otvara pitanje kako će se ove promene odraziti na njen dalji javni imidž i karijeru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Miona Jovanović je doživela značajne promene otkako je započela vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, kako na fizičkom, tako i na emotivnom planu. Ove promene su izazvale veliku pažnju javnosti i ostavile mnoge fanove zabrinutim za Mionu, dok je ona sama postala predmet brojnih spekulacija i rasprava među pratiocima rijaliti programa "Elita".

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.02.2024 05:22

F...U...J...U SVAKOM POGLEDU...NITI JE ON NORMALAN, A O NJOJ NE MISLIM DA DOBRA VEZA