MIONA OD ŠA NAMERNO PRAVI BUDALU! Oglasila se bivša zadrugarka, evo šta je rekla o učesnicima Elite! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na primer da sad Nenad zna za ovaj moj komentar verovatno bi i mene napao iako sam mu prijatelj, jer on dok sam ne vidi neke stvari, on tu osobu životom brani.

MIONA OD ŠA NAMERNO PRAVI BUDALU! Oglasila se bivša zadrugarka, evo šta je rekla o učesnicima Elite! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Bivša zadrugarka Ana Spasojević kaže da Miona Jovanović od repera Nenada Aleksića Ša namerno pravi budalu, te i da sve namerno radi zarad priče u rijalitiju. 

- Ne stižem previše da gledam rijalit jer sam u poslu, ali ono što sam uspela da ispratim ću prokomentarisati. Ša je moj prijatelj jako dugo, ali mislim da Miona nije za njega, ona je samo dobro iskoristila priliku jer zna da je Ša jako emotivan i kad mu daš bukvalno sekundu pažnje, on je sav srećan i voli te najviše na svetu. Tako da mislim da je Miona sve to iskoristila i da namerno pravi neke scene kako bi on ispao lud. Mislim da ona nije za njega - rekla je Ana za Pink.rs, pa je nastavila: 

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Spasojević

- Na primer da sad Nenad zna za ovaj moj komentar verovatno bi i mene napao iako sam mu prijatelj, jer on dok sam ne vidi neke stvari, on tu osobu životom brani. Tako je bilo i za bivšu suprugu, ko god da mu je rekao ružnu reč o njoj on to nije hteo da prihvati jer je smatrao da ona njega voli i da je jedina na svetu. Tako da bi moj komentar uticao jako loše, u smislu da bi pomislio da mu ja želim loše, tako da ja njega puno volim i uz njega sam šta god bilo. 

Inače, Miona i Ša ne prestaju da prave haos u rijalitiju i njihove svađe dižu učesnice Elite na noge, jer neretko izgleda kao da će da dođe tokom rasprave do fizičkog obračuna. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.02.2024 05:05

SLAŽEM SE SA ANINIM KOMENTAROM, ALI NIJE MIONA KRIVA ŠTO JE ŠA GLUP, ISKMPLEKSIRAN U SVAKOM POGLEDU...I KAO MUŠKARAC, I KAO MUZIČAR...KAŽE DA NIJE U SKLADU SA GODINAMA, HA...HA...HA...ZNAČI ZAOSTAO U RAZVOJU. DEJAN DRAGOJEVIĆ 100% U PRAVU SA SVOJIM KOMENTARIMA NA ELITO-VIZIJI...UVEK SAM KRIVILA TARU, IVANU...ALI SAD POKAZUJE DA NIJE NORMALAN, MADA NI MIONA NIJE SJAJNA...