ON NIJE ZA VEZU, TO JE LJUBOMORNI EGOISTA! Ljuba Pantović otkrila da Ša ima veliki problem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mislim da je loša osoba, naprotiv. Veliki je drug, ali on prosto ne ume sa ženama.

ON NIJE ZA VEZU, TO JE LJUBOMORNI EGOISTA! Ljuba Pantović otkrila da Ša ima veliki problem! (FOTO)

Foto: instagram.com

Nekadašnja učesnica Elite Ljuba Pantović kaže da Nenad Aleksić Ša nije muškarac koji je za dugu vezu, a sve zato što je ljubomoran i egoista. Ona tvrdi da se s reperom dugo zna, da se dobro druže, ali i da je uvek iskrena kada su njegovi postupci u rijalitiju u pitanju, te sve komentrariše bez dlake na jeziku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša 

 

- Nenad i ja se mnogo dugo znamo, a kad je njegov odnos sa ženama u pitanju tu ima mnogo problem. Evo i zašto. Ša je veliki egoista i samo misli na sebe u odnosu. Mnogo je ljubomoran, to prevazilazi normalne granice i mislim da je to jako teško trpeti. Zato mu veze tako kratko traju. Ne mislim da je loša osoba, naprotiv. Veliki je drug, ali on prosto ne ume sa ženama. Za njega su te kraće varijante, nikao ozbiljne i duge veze jer se on u tome ne snalazi - rekla je Ljuba, pa je dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad u rijalitiju Elita

 

- Sve ovo što se dešava u rijalitiju sa njim je takođe i prenaglašeno. Tamo su sva osećanja mnogo jača jer je to zatvoren prostor. Svi mi koji smo bili unutra to znamo. Ne možete uvek da se iskontrolišete, ali ja nekako jesam. Sećam se svakog svog postupka. Nenadu želim svu sreću, ali ja ne vidim da njegova bilo kakva veza sa Mionom može da ima budućnost. 

Podsećamo, Ša i Miona Jovanović u rijalitiju imaju odnos kao mačka i miš, tako da su nekoliko dana u super odnosima, a onda uslede svađe od koji se trese Bela kuća. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.02.2024 05:20

SVE JE ŽENA U PRAVU...I ZA JANJUŠA, PROPALOG KOŠARKAŠA...I ZA ŠA, PROPALI REPER...OBOJICA SU ISKOMPLEKSIRANI, NEOSTVARENI, A MISLE DA SU GENIJALCI...ŽAO MI JE TAKVIH SPODOBA