MAJA ZAPRETILA UROŠU! NEĆEŠ VIDETI DAN AKO MI SE ZAMERIŠ! Marinkovićka uputila jezive reči Staniću! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U međuvremenu, možeš da me udariš ili ogrebeš, kao što si grebala Janjuša, ali mene takve stvari ne mogu da uplaše, pričao je Stanić

MAJA ZAPRETILA UROŠU! NEĆEŠ VIDETI DAN AKO MI SE ZAMERIŠ! Marinkovićka uputila jezive reči Staniću! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Maja Marinković opet se posvađala sa Urošem Stanićem, a animozitet među njima bukti već danima! Međutim, starleta je sada otišla korak dalje, pa je Staniću rekla da neće ugledati svetlost dana ako nastavi da je provocira, što je druge učesnice na imanju ostavilo u šoku.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić

 

- Uroše, ja kad se nameračem da nekome uništim život to ne izgleda nimalo lepo! To je horor film! Samo bih ti rekao da se držiš dalje od mene, inače nećeš ugledati svetlost novog dana! Svi znaju kako izgleda to kad Maja poludi! Videli su mnogi, pa se drže dalje od mene  - urlala je ona, a Uroš je rekao da se ničega i nikoga ne plaši:

- Majo briga me šta pričaš! Ovde ima kamera na svakom koraku i ja nisam glup! Ne padam na takve provokacije, pogotovo što si ti samo nekad jaka na rečima. U međuvremenu, možeš da me udariš ili ogrebeš, kao što si grebala Janjuša, ali mene takve stvari ne mogu da uplaše! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

Podsećamo, Marinkovićka je pravila karambol u rijalitiju u vreme kad je bila u vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je njega tokom svađa grebala, šutirala i udarala, pa je produkcija imala pune ruke posla jer je non stop kažnjavala starletu. Ona se na kraju smirila, pa je u ovoj sezoni mnogo mirnija, iako i dalje ima gnusne pretnje i redovno pokušava da uplaši cimere s kojima je na ratnoj nozi u rijalitiju. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading