ANĐELO JE GEJ NA KREATINU! Bojana nikad gore zaratila s Rankovićem, pljuštale uvrede na sve strane!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su se sukobili nakon emisije "Gledanje snimaka", a Bojana je istakla da je Anđelova veza sa Anitom Stanojlović lažna!

ANĐELO JE GEJ NA KREATINU! Bojana nikad gore zaratila s Rankovićem, pljuštale uvrede na sve strane!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Bojana Pavlović i njen cimer Anđelo Ranković napravili su haos tokom svađe na imanju, a svima je zaparalo uši to kad je rekla da je on gej na kreatinu! Uvrede su pljuštale i ranije tokom dana, a učesnici Elite su gledali pravi šou koji su im priredili cimeri tokom rasprave. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađa Bojane i Anđela Rankovića

 

Naime, oni su se sukobili nakon emisije "Gledanje snimaka", a Bojana je istakla da je Anđelova veza sa Anitom Stanojlović lažna, te i da je on latentni homoseksualac.

-  Ja Anđela uništim jakim argumentima i rekla sam da je fejk. Ušao je u odnos sa Anitom kako bi se oprao jer se vidi da je latentni gej. Se*e mi se bre više, ja stojim pri svom stavu, džaba se cmaču pred svima! Čim kažeš da nisu iskreni oni odmah dokazuju suprotno, totalno su providni. On je nju je*ao pa odje*ao, u tom trenutku je muvao Maju i onda kad je video da mu stižu pitanja za Anitu i podrška onda je kao priznao kao devojku. Ja vas rešim za tri sekunde, ajde naskoči mi na ku*ac - rekla je Bojana, pa je dodala:

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Bojane i Anđela Rankovića

 

Ja ne znam ko može da se kači za ovog lažnog pede*čića na kreatinu, ja ću njemu da ukradem kreatin da se izduva ovde, jer bez toga je kao čačkalica obična sa ženskim hormonima! 

Ranković cimerki na ove prozivke nije ostao dužan, pa je odmah krenuo u raspravu.

- Bojana, ti po svaku cenu pokušavaš da me isprovociraš, ali neću da se upecam! Svi znaju ko sam i šta sam, devojke padaju ispred mene, tako da ti ove fore sigurno neće proći - pričao je Anđelo kroz smeh. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
dušanka

27.01.2024 05:55

anđelo jeste gej u pokušaju...sramotno je sve što radi, ne bira sredstva...zlo u svakom pogledu...ništa nije postigao...ništa nije uspeo...PRODANA DUŠA U SVAKOM POGLEDU...taman mu anita odgovara

tom

27.01.2024 13:14

@dušanka - Dusanka da ti nisi malko ljubomorna .

kraki

27.01.2024 14:59

Andjelo je smrad sa Zvezdare prodana dusa , odron