ŠTA NA OVO KAŽE ANĐELOVA PORODICA?! Ranković totalno uništio reputaciju, veza sa Anitom ga skupo koštala!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je napokon pokazao pravo lice, ukućani su ga urnisali.

ŠTA NA OVO KAŽE ANĐELOVA PORODICA?! Ranković totalno uništio reputaciju, veza sa Anitom ga skupo koštala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Došlo je vreme za debatu u "Eliti", na temu praštanja, a ubrzo je sve preraslo u sukob Anđela Rankovića i Bojane Pavlović. Ona ga je isprovocirala, pa izvređala zbog veze sa Anitom Stanojlović, koja je, po njenom mišljenju, samo zarad kadra.

Anđelo je udario kontru cimerima, pa prigrlio Anitu i uzvratio Bojani, nakon čega je nastala totalna pometnja, a umešali su se i ostali ukućani: 

 

- Ne treba praštati, zato što većina osoba nije sposobno za praštanje i onda se nakon praštanja ne može preći preko nekih izdaja i samo dolazi do većih izdaja i dolazi do većeg razdora u odnosu tako da to baš nije dobra opcija, jer ko te jednom izda, izdaće te opet -rekao je Anđelo.

- Postavila bih pitanje suprotnoj ekipi, da li je inat jači od ljubavi? Jer je Anđelo rekao da nikad ne treba oprostiti zato što niko nije lojalan opet. Malo mi je čudno da nikad nikome nisi oprostio - prokomentarisala je Bojana.

- Nisam baš najbolje razumeo pitanje, ali pokušaću da odgovorim. Rekao sam da nikada ne bih oprostio izdaju zato što se sve nagomilava i niko ne može da oprosti u potpunosti, uvek ti stoji u malom mozgu da te je niko izdao, prevario, ako imaš bar malo mozga - rekao je Anđelo.

- Ti si se naduvao od steroida ovde, tipičan pušač ku*ca, ti nisi Apolon, ti si niko i ništa, niko te ne gleda, ti si nebitan totalno - rekla je Bojana Anđelu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

10.01.2024 05:13

KAKVU ON REPUTACIJU IMA...UJAK MU JE FRIZER...ZANATLIJA...MAJKA KO ZNA KO JE I ŠTA JE...O OCU SE NE ZNA NIŠTA...PROSEČAN MLADIĆ KOJI PATI OD KOMPLEKSA VIŠE VREDNOSTI...NA SVOJU ŠTETU...PORODICA DŽEHVEROVIĆ IMA BOLJI I ČISTIJI PEDIGRE...POŠTENI, RADNI, ISKRENI...ALI NISU PONIKLI NA ZVEZDARI...KOJI BLAM...ODVRATNO...KOJI STE VI PLEMIĆI, TO SAM I SVOJOM MAJCI REKLA...VERUJTE...KOJA SMO GENERACIJA NOVOSAĐANA...ALI NISMO PLEMIĆI...