POBEDNIK ZADRUGE SE OBRATIO PRODUKCIJI: Dejan Dragojević traži hitne kazne, žestoko urnisao Anđela i Anitu!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević u svom stilu osolio po gorućoj temi iz "Elite".

POBEDNIK ZADRUGE SE OBRATIO PRODUKCIJI: Dejan Dragojević traži hitne kazne, žestoko urnisao Anđela i Anitu!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Dramatični obrt u vezi između Jovane Tomić Matore, njene još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović i njenog bivšeg prijatelja, Anđela Rankovića, i dalje uzdrmava rijaliti "Elita" i intrigira ceo region. Tokom sinoćnje emisije, Anita i Anđelo su ozvaničili svoju vezu, ali to nije bilo jedino što je privuklo pažnju gledalaca.

Sud o gorućoj temi dao je i Dejan Dragojević, pobednik pete sezone "Zadruge", koji je nedavno bio žiri u "Elitoviziji" i tad imao jako žestok sukob sa Anđelom.

- Nemam šta da kažem osim da moje reči sačekaju kraj rijalitija, pa da čujete iz Andjelovih usta o njegovom učešcu i zašto nije sa Anitom... Neka Anitina majka odvde njeno dete na Zvezdaru, tamo ima bogatu baku, a bogata baka, Anđelova mama, će je sigurno primiti i prihavtiti. Poslala sina u rijaliti, dobila unuku i sto problema.. A to za kumu i te pilićarske fore treba da počnu glupi odgovri da se kažnjavaju, naprimer za jadnu glupu foru, uvredu ili sarkazam, nedeljni honorar - rekao je za Pink.rs Dejan Dragojević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Elitovizija

Inače, Ranković je u sinoćnoj emisiji dobio pitanje da li ima potrebu da Dejanu nešto kaže i da li smatra da mu je ostao dužan tokom "Elitoviziji", nakn čega je on sumirao utiske sukoba koji su imali. 

Ja sam mogao milion i jednu stvar da im kažem, ali to što je dečko rekao da je ne izgledam dobro, to je za mene što bi on rekao cirkus. Svi mi možemo da imamo loše mišljenje o nekome, ali ti ako kažeš to što nije istina, to je jadno, jer si nesrećan. On je rekao da se pretvaram u Matoru, a on je ponizio kumu od svog prijatelja, jer je rekao da ja počinjem da ličim na nju - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

05.01.2024 05:31

FUJ ZA ANĐELA..U SVAKOM POGLEDU...I KAO ne ČOVEK, I KAO ne PRIJATELJ...SRAMOTA TA SEBE I ZA PORODICU, NA STRANU DA JE LEP...KAO GEY MUŠKARAC...ALI ANITA JE ZLO I MIĆINO NAVIJANJE JE ZLO...NAJVEĆA DROLJA NA TV PINK JE ANITA...NJEGOVA IZABRANICA

Dejan

05.01.2024 14:09

Dejan je preinteligentan .Anita hvata Andjela na trudnocu kako bi se docepala Bg i njegovih porodicnih nekretnina .Od jednog mirnog gradskog zivota odjednom da se u gradjanski stvar useli Anita sa 2 djece,primitivnom majkom,svom tom bracom.