NE ZANIMA ME TAJ KOCKAR! Oglasila se Marija Kulić nakon Miljaninog ODLASKA U BEČ, komentar sve ostavio u šoku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je vidno besna, nekom komšijama se nije ni javila kad je prošla!

NE ZANIMA ME TAJ KOCKAR! Oglasila se Marija Kulić nakon Miljaninog ODLASKA U BEČ, komentar sve ostavio u šoku! (FOTO)

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Diskvalifikovana učesnica rijalitija Elita Miljana Kulić, putuje u Beč kod dečka Lazara Čolića Zole, a njena majka Marija Kulić je van sebe jer ćerku nije ubedila da ne ode! Naime, komšije u Nišu su srele Mariju na ulicu dok se vraćala iz marketa, pa je rekla da je ne zanima Zola kockar, kao i to šta će na kraju Miljana sa njim da radi u Austriji.

Foto: Pink

Marija Kulić, Miljana i Zola

 - Marija je vidno besna, nekom komšijama se nije ni javila kad je prošla! Čuli smo samo da je jednoj drugarici rekla: "Ma ne zanima me taj kockar! Neka Miljana radi šta hoće, baš me briga! Taj ološ meni na oči ne sme da izađe - priča nam upućen izvor.

Podsećamo, Iako je iznela brojne optužbe na Zolin račun, Miljana ni dan-danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu. Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari, a mi smo je uhvatili u avionu, tokom leta.

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija Kulić, Miljana i Zola

Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano u avionu, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Podsetimo, Miljana je, nakon diskvalifikacije, prozivala Zolu putem Instagram profila, zbog čega se pretpostavljalo da do njihovog pomirenja neće doći, ali je Kulićeva sada demantovala sebe, po ko zna koji put. Mariji Kulić, njenoj majci, definitivno neće biti drago zbog ove Miljanine odluke, a ostaje nam da vidimo šta će se desiti u budućnosti, kada je u pitanju veza Miljane i Zole, koja je godinama predmet interesovanja javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading